«Πιες Μπύρα»: Ο πρώτος αυτόματος πωλητής ήρθε στο Θησείο

«Πιες Μπύρα»: Ο πρώτος αυτόματος πωλητής ήρθε στο Θησείο

Το πρώτο μηχάνημα αυτόματης πώλησης βαρελίσιας μπύρας στην Ελλάδα ήρθε στο Θησείο, στην καρδιά του καλοκαιριού, προτρέποντας τους Αθηναίους και τους τουρίστες να… πιουν μπύρα και να γνωρίσουν τις μικρές ελληνικές ζυθοποιίες.

Στην οδό Αποστόλου Παύλου 47 έχει στηθεί το πρώτο μηχάνημα «Πιες Μπύρα», στο οποίο μπορεί κανείς με 2,5 ευρώ, να προμηθευτεί ένα ποτήρι 300ml παγωμένη φρέσκια μπύρα, από την κρητική ζυθοποιία «Χάρμα».

«Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε και με άλλες μικρές ελληνικές ζυθοποιίες», λέει στο insider.gr o ιδρυτής της εταιρείας, Μάνος Χατζόπουλος, ενώ συμπληρώνει ότι τον επόμενο χρόνο αναμένεται προστεθούν ακόμα δύο μηχανήματα στην Αθήνα και να δημιουργηθεί και ένας μεγαλύτερος χώρος, όπου θα διατίθεται το προϊόν. Αργότερα πρόθεση του είναι να επεκταθεί και σε δημοφιλή νησιά όπως τη Μύκονο.

Ο κ. Χατζόπουλος σε συνεργασία με μία εταιρεία από το εξωτερικό, υλοποίησε μια ιδέα σχεδόν τριών ετών, η οποία όπως λέει, με τον τρόπο που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη.

«Θέλουμε ο κόσμος να μας γνωρίσει, να δοκιμάσει τη μπύρα η οποία είναι φρέσκια, τριών ημερών και είναι διαφορετική από εκείνη που θα αγοράσει σε κουτάκι», λέει ο κ. Χατζόπουλος.

Τα στοιχεία πάντως από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του μηχανήματος είναι αρκετά ενθαρρυντικά, με τους τουρίστες κυρίως, να ενθουσιάζονται με το προϊόν.

Πηγή: insider.gr

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment