Πρώτη ματιά στο F1 2020 με την πίστα Zandvoort (video)

Πρώτη ματιά στο F1 2020 με την πίστα Zandvoort (video)

Η Codemasters παρουσίασε την πίστα Zandvoort, την πρώτη από τις δύο νέες πίστες που προστέθηκαν στο F1 2020, το επίσημο videogame του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula One 2020 της FIA. Η πίστα Zandvoort, που ήταν προγραμματισμένη για το περασμένο σαββατοκύριακο στο ημερολόγιο της F1, επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το 1985. Το virtual hot lap στο video παρουσιάζει το αυτοκίνητο του Max Verstappen, της Red Bull Racing, στον αγώνα της πατρίδας του.

 

 Χτισμένη ανάμεσα στους λοφίσκους των ακτών της επαρχίας στο βόρεια Ολλανδία, η πίστα Zandvoort έχει παραδοσιακό στυλ. Για να είναι έτοιμη για την επιστροφή της το 2020 η πίστα απέκτησε καινούρια paddock και περιοχές ασφαλείας, ενώ κάποια τμήματα της πίστας βελτιώθηκαν για να προσφέρουν συναρπαστικές αγωνιστικές στιγμές. Θα γίνει συνώνυμη με την απότομη κλίση στις στροφές, η οποία είναι μοναδική στο είδος της μεταξύ των πιστών της F1. Η τελευταία στροφή, με κλίση 18 μοιρών, θα επιτρέπει στους οδηγούς να πλησιάζουν τον αντίπαλο και να ετοιμάζονται να τον προσπεράσουν μπροστά στο κοινό στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού.

 

Η Codemasters αποκάλυψε επίσης το εξώφυλλο του F1 2020 με τέσσερις παραλλαγές, εκτός από αυτό της Michael Schumacher Deluxe Edition και του Steelbook. Ο τωρινός παγκόσμιος πρωταθλητής, Lewis Hamilton και ο αιώνιος αντίπαλος του, ο Sebastian Vettel κοσμούν τη «διεθνή» έκδοση που περιλαμβάνει τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ελλάδα και την αγορά των ΗΠΑ. Τα νέα ταλέντα, ο Charles Leclerc και ο Max Verstappen εμφανίζονται στα εξώφυλλα της Γαλλίας, της Ιταλίας και των Κάτω Χωρών, με τον Carlos Sainz και τον Sergio Perez να πρωταγωνιστούν στην Ισπανία και στο Μεξικό. Ο έμπειρος Kimi Raikkonen και ο Daniel Ricciardo κοσμούν τα εξώφυλλα της Πολωνίας και της Αυστραλίας.

 

«Η ομάδα έκανε απίστευτη δουλειά στην αναπαράσταση κάθε πτυχής της πίστας. Η τελική στροφή με την κλίση της λίγο πριν τη μεγάλη ευθεία είναι κάτι που οι παίκτες θα απολαύσουν», είπε ο Lee Mather, διευθυντής της σειράς F1 στη Codemasters. «H πίστα Zandvoort είναι εξαιρετικά τεχνική με υψομετρικές διαφορές, τυφλές στροφές και σημεία φρεναρίσματος. Είναι τρομακτική για τις αισθήσεις και δεν επιτρέπει ούτε μία στιγμή χαλάρωσης στους παίκτες».

 

Το F1 2020 θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 για το PlayStation 4, το Xbox One, τα PCs (σε εμπορική συσκευασία και στην υπηρεσία Steam) και την υπηρεσία Google Stadia. Οι παίκτες που θα αγοράσουν τη Michael Schumacher Deluxe Edition θα αποκτήσουν αποκλειστικό περιεχόμενο και προβάδισμα τριών ημερών πρόσβασης στο παιχνίδι.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment