Σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Quest στην τελετή απονομής των Business IT Excellence Awards 2018

 

Οι εταιρείες του Ομίλου Quest, Info Quest Technologies και iSquare, βραβεύτηκαν στη χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων Business IT Excellence Awards, τα οποία θεσμοθετήθηκαν από το περιοδικό netweek της Boussias Communications με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμητικό βραβείο “Life Achievement” απονεμήθηκε στην κυρία Έφη Κουτσουρέλη, ιδρυτικό μέλος της Info-Quest, Αντιπρόεδρο ΔΣ της Quest Συμμετοχών ΑΕ και Πρόεδρο της Επιτροπής ΕΚΕ του Ομίλου Quest για την ενεργή παρουσία της και προσφορά της στον κλάδο της Πληροφορικής.

 

Σε ό,τι αφορά τις βραβεύσεις των εταιρειών, η Info Quest Technologies απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «ICT λύσεις σε Επαγγελματίες / Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» για την εφαρμογή Q-Zone, μιας cloud λύσης εμπορικής διαχείρισης για επιχειρήσεις λιανικής πώλησης. Επιπλέον, η iSquare έλαβε αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» για τη συμβολή της στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών  στον τομέα της Εκπαίδευσης σχετικά με την εκπόνηση έρευνας σε συνεργασία με το CoSyLLab του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

 

Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις αντανακλούν όχι μόνο τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία που διαθέτουν οι εταιρείες και τα στελέχη του Ομίλου Quest, αλλά και την εστίαση στη βελτίωση τόσο των επιχειρηματικών πρακτικών, όσο και των κοινωνικά προσανατολισμένων δράσεων, αναδεικνύοντας τη στενή σχέση ανάμεσα στο επιχειρείν και στο ευ ποιείν.

 

   

 

Quest Συμμετοχών

H Quest Συμμετοχών, μητρική εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα, έχει ισχυρή παρουσία στους τομείς της Πληροφορικής, των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, της Πράσινης Ενέργειας και των ταχυμεταφορών & ταχυδρομικών υπηρεσιών. Ξεκινώντας το 1981 ως Info-Quest, η εταιρεία έχει συμβάλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση και εξέλιξη της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Επικοινωνιών, στην ανάπτυξη και διάδοση των νέων Τεχνολογιών, στην εισαγωγή και χρήση της Πληροφορικής στην εκπαίδευση και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, καθώς και στη δημιουργία των νέων θεσμικών πλαισίων για την αποδοχή και χρήση των νέων τεχνολογιών. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο ΧΑ από το 1998 ενώ ο Όμιλος Quest απασχολεί στην Ελλάδα περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους υψηλής κατάρτισης. Οι εταιρείες του Ομίλου Quest είναι η Info Quest Technologies, η Uni Systems, η iSquare, η iStorm, η θερμοκοιτίδα IQbility, η Quest Online (you.gr), η Cardlink, η ACS και η Quest Ενεργειακή.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: