Τέλος η Uber από την Ελλάδα

Τέλος η Uber από την Ελλάδα

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να αναστείλουμε τη λειτουργία της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα.

Σήμερα συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 200 Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απασχολούν περισσότερους από 1.300 οδηγούς. Αυτοί οι άνθρωποι που στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάστηκε να επαναπροσδιορισθούν επαγγελματικά, βοήθησαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων να μετακινηθούν στην Αθήνα.

Όπως μπορεί να ακούσατε τις τελευταίες μέρες, ο νέος νόμος που ψηφίστηκε στη Βουλή περιλαμβάνει διατάξεις που επηρεάζουν τις υπηρεσίες ridesharing. Πρέπει να αξιολογήσουμε αν και πώς μπορούμε να λειτουργούμε μέσα στο νέο νομικό πλαίσιο. Για αυτό το λόγο, προχωράμε στην αναστολή της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα, τη Δευτέρα 9 Απριλίου στις 23:59 μέχρι να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις.

Δεν φεύγουμε, όμως, από την Ελλάδα. Παραμένουμε αποφασισμένοι να συνεισφέρουμε στη χώρα και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας στην Αθήνα με την υπηρεσία uberTAXI.

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με όλους τους σχετικούς φορείς προκειμένου να βρούμε τον τρόπο για να μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα μοντέρνων λύσεων όπως η Uber, για καλύτερη μετακίνηση στην πόλη.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη και την προτίμησή σας, καθώς συντέλεσαν στην μεγάλη επιτυχία της υπηρεσίας uberX στην Αθήνα.

Εις το επανιδείν, Αθήνα!

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment