Το Adam’s Venture: Origins βρίσκει τον δρόμο του για το Nintendo Switch (video)

Το Adam’s Venture: Origins βρίσκει τον δρόμο του για το Nintendo Switch (video)

 Η SOEDESCO ανακοίνωσε μία έκδοση του adventure game Adam’s Venture: Origins για το Nintendo Switch. Το παιχνίδι, που έχει κυκλοφορήσει ήδη για το PlayStation 4, το Xbox One και την υπηρεσία Steam, θα εμφανιστεί σε ψηφιακή και εμπορική μορφή στο Nintendo Switch.

 

 

Ταξιδέψτε σε όλη την υφήλιο

 

Στο Adams VentureOrigins οι παίκτες εμπλέκονται σε μια συναρπαστική περιπέτεια που διαδραματίζεται σε όλη την υφήλιο. Λύνοντας περίτεχνους γρίφους και ανακαλύπτοντας αποδεικτικά στοιχεία, γίνονται μέρος μιας ιστορίας γεμάτης μυστήριο. Καθώς αποκαλύπτουν το μυστικό της Εδέμ, οι παίκτες εξερευνούν την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και φτάνουν σε νέες περιοχές σκαρφαλώνοντας σε επικίνδυνους τόπους. Στη διάρκεια του ταξιδιού τους, οι παίκτες πρέπει να αποτρέψουν τα σκοτεινά σχέδια της Clairvaux Corporation. Το Adams VentureOrigins προσφέρει μια περιπετειώδη ιστορία για όλη την οικογένεια, γεμάτη γρίφους και προκλήσεις.

 

Τι είναι το Adam’s Venture: Origins

 

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην εκρηκτική δεκαετία του ’20 και ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο του εξερευνητή Adam Venture, ο οποίος ξεκινά ένα ταξίδι για να αποκαλύψει το μυστικό της Εδέμ. Μαζί με τη σύντροφο του, την Evelyn, εξερευνούν αρχαία ερείπια και λύνουν περίπλοκους γρίφους για να βρουν μυστηριώδεις τόπους. Καθώς ταξιδεύουν σε μοναδικές στο είδος τους τοποθεσίες, αντιμετωπίζουν την εταιρεία Clairvaux, ο σκοπός της οποίας είναι η ανεύρεση τεχνουργημάτων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν χάος σε όλο τον κόσμο.

 

Βασικά χαρακτηριστικά

 

  • Εξερευνήστε αρχαία ερείπια και ανακαλύψτε μυστηριώδη τεχνουργήματα
  • Προσπαθήστε να λύσετε έξυπνους και δημιουργικούς γρίφους στο ταξίδι σας
  • Διασχίστε ξεχασμένους τύμβους και ερειπωμένες πόλεις χρησιμοποιώντας τον γάντζο
  • Εμπλακείτε σε ένα πλούσιο σενάριο που υφαίνει μια περιπέτεια με ιστορικές αναφορές

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment