Το anime rogue-lite Zengeon ανακοινώθηκε για τις κονσόλες (video)

Το anime rogue-lite Zengeon ανακοινώθηκε για τις κονσόλες (video)

Η PQube και η ομάδα ανάπτυξης IndieLeague Studio ανακοίνωσαν με ενθουσιασμό το νέο anime roguelite game Zengeon! Το Zengeon, που αντλεί έμπνευση από τον αρχαίο Κινεζικό πολιτισμό και τις θεότητες του, θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch, το PlayStation 4 και το Xbox One αργότερα μέσα στη χρονιά.

 

Ξεδιπλώστε τη μυστικιστική του ιστορία συλλέγοντας Memory Fragments σε επίπεδα που αλλάζουν κάθε φορά που παίζετε. Προσφέροντας τυχαίους εχθρούς, powerupsbosses και γρίφους κάθε φορά, να είστε σίγουροι πως το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ, είτε ασχολείστε μόνοι είτε στο online multiplayer κομμάτι του!

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Έξι μοναδικοί στο είδος τους χαρακτήρες – Κάθε μαθητής του Celestial College ελέγχει το πνεύμα ενός Guardian, το οποίο διαθέτει απίστευτες ικανότητες! Βρείτε το ζευγάρι που σας ταιριάζει καλύτερα και πολεμήστε τις ορδές του σκότους!
  • Συναρπαστικές roguelite στιγμές – Αν πεθάνετε σε κάποιο από τα εμπόδια χάνετε τα πάντα εκτός από τα Memory Fragments που έχετε συλλέξει. Προσαρμοστείτε στις δυσκολίες του Zengeon μόνοι ή με τρεις ακόμα παίκτες online!
  • Δυναμικά powerups – Τα τυχαία powerups δίνουν τις επιθέσεις σας την πιθανότητα να επικαλεστούν minions όπως τα lightning elementals, να προκαλέσουν θύελλες ή να σας θεραπεύσουν. Βρείτε τα αγαπημένα σας κάνοντας συνδυασμούς!
  • Η παράδοση συναντά τα anime – Η υπέροχη anime τεχνοτροπία προβάλει τον αρχαίο Κινεζικό πολιτισμό με στυλ. Εξερευνήστε μυστικιστικά επίπεδα, παράξενες διαστάσεις και εντυπωσιακές αρένες γεμάτες πάθος για τη λεπτομέρεια.

 

Το Zengeon θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch, το PlayStation 4 και το Xbox One αργότερα μέσα στη χρονιά.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment