Το DATE A LIVE: Rio Reincarnation κυκλοφορεί τον Ιούλιο!

Το DATE A LIVE: Rio Reincarnation κυκλοφορεί τον Ιούλιο!

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του ρομαντικού visual novel game DATE A LIVERio Reincarnation αποκαλύφθηκε τελικά πως θα είναι η 26η Ιουλίου 2019 για τοPlayStation 4 σε ψηφιακή και εμπορική μορφή. Για πρώτη φορά στην ιστορία και οι τρεις τίτλοι της σειράς DATE A LIVE θα μεταγλωττιστούν για τη Δυτική αγορά. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το DATE A LIVERio Reincarnation αλλά και τους δύο προηγούμενους τίτλους, το Rinne Utopia και το Arusu Install!

 

Τι είναι το DATE A LIVE

 

Η ιστορία του DATE A LIVE, που βασίζεται στη σειρά ανάλαφρων μυθιστορημάτων της εκδοτικής εταιρίας Fujimi Fantasia Bunko, οι οποίες με την σειρά τους ενέπνευσαν τρεις anime διασκευές και μία ταινία, ξεκινά τριάντα χρόνια μετά την πρόκληση μιας σειράς μεγάλων καταστροφών, γνωστών ως Spacequakes, οι οποίες προκάλεσαν την εμφάνιση μυστήριων οντοτήτων, γνωστών ως Spirits.

 

Ο Shido Itsuka, ένας συνηθισμένος μαθητής του λυκείου, συναντά ένα Spirit που ονομάζεται Tohka Yatogami, το οποίο έχει χάσει κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα. Ο Shido μαθαίνει λίγο αργότερα από τη μικρή αδερφή του, την Kotori, ότι μόνο εκείνος έχει την ικανότητα να σφραγίζει τη δύναμη ενός Spirit.

 

Για να προστατέψει τον κόσμο και να σώσει τα Spirits, ο Shido αποφασίζει να κάνει ότι περνά από το χέρι του. Όποιο κι αν είναι το εμπόδιο, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα Spirits κατάματα!

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Επιλέξτε τη μοίρα σας και βρείτε σύντροφο – Βυθιστείτε στον κόσμο του DATE A LIVE, όπου ο Shido έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 11 κορίτσια και πάνω από 150 ραντεβού! Θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τα ραντεβού σας; Γνωρίστε την αποκλειστική χαρακτήρα του Rio Reincarnation, τη Rio Sonogami και μιλήστε με 10 άλλους, δευτερεύοντες χαρακτήρες για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το σενάριο!
  • Βρείτε τον δρόμο της αγάπης – Οι αποφάσεις που παίρνετε με κάθε κορίτσι μπορούν να επηρεάσουν την συνολική μοίρα του Shido! Αν ο Shido κάνει σωστές επιλογές, θα βρει την αληθινή κατάληξη του αγαπημένου του κοριτσιού!
  • Ανάλαφρα μυθιστορήματα που μεταγλωττίζονται πρώτη φορά – Οι λάτρεις και οι αναγνώστες της σειράς DATE A LIVE μπορούν να πανηγυρίζουν άφοβα, καθώς τα τρία ανάλαφρα μυθιστορήματα (Rinnes BathtimeArurus Quest και Rio Reunion) θα μεταγλωττιστούν στα Αγγλικά. Κάθε ιστορία περιλαμβάνει επίσης πρόχειρα σχέδια και χιουμοριστικά comic strips!
  • Το περιεχόμενο δεν τελειώνει έτσι απλά – Δύο προηγούμενες εκδόσεις της σειράς DATE A LIVE, οι οποίες ήταν διαθέσιμες μόνο στο PlayStation 4, το Rinne Utopia και το Arusu Install, θα περιλαμβάνονται στο Rio Reincarnation! Ζήστε ξανά το τέλος της διαδρομής των ραντεβού σας στο Rinne Utopia και στο Arusu Install και δείτε νέες καταλήξεις και γεγονότα στο Rio Reincarnation!
Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment