Το Gear.Club Unlimited 2 – Tracks Edition κυκλοφορεί τον Αύγουστο (video)

Το Gear.Club Unlimited 2 – Tracks Edition κυκλοφορεί τον Αύγουστο (video)

Η Microids και η Eden Games ανακοίνωσαν με ενθουσιασμό την κυκλοφορία του Gear.Club Unlimited 2 – Tracks Edition για το Nintendo Switch στις 27 ΑυγούστουΗ νέα έκδοση θα περιλαμβάνει την περίφημη πίστα του 24 Hours of Le Mand αλλά και μερικά θρυλικά αυτοκίνητα!

Το Gear.Club Unlimited 2 – Tracks Edition θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο του Gear.Club Unlimited 2 και θα επικεντρώνεται σε μια αγωνιστική εμπειρία που πλησιάζει τον πραγματικό ανταγωνισμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού: pit stops, διαχείριση ελαστικών και καυσίμων, στρατηγική αγώνα…

 Eκτός από τις ήδη διαθέσιμες πίστες, οι παίκτες θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη πίστα της πιο φημισμένης αγωνιστικής διοργάνωσης: την 24 Hours of Le Mans! Οι οδηγοί θα πρέπει να αποδώσουν το μέγιστο σε κάθε τμήμα του αγώνα για να ανέβουν στο βάθρο, από τα προκριματικά ως τη στρατηγική του ίδιου του αγώνα.

Μόνο οι καλύτεροι θα έχουν αυτό που χρειάζεται για να τερματίσουν πρώτοι και να κερδίσουν το θρυλικό Ford GT40 MK I, νικητή των αγώνων του 1968 και του 1969. Ούτε λίγο ούτε πολύ, άλλα τέσσερα αγωνιστικά αυτοκίνητα προστίθενται στην ομάδα του Gear.Club Unlimited: το Nissan GTR LM Nismo, το Porsche 919 Hybrid, το Mercedes AMG GT3 και το Bentley Continental GT-3R. Σημειώστε επίσης ότι τα 13 αυτοκίνητα που φιλοξενούνταν ήδη στο GCU2 θα αποκτήσουν την «αγωνιστική» τους έκδοση σε αυτήν τη νέα έκδοση.

 

Το περιεχόμενο του Gear.Club Unlimited 2 – Tracks Edition είναι:

 

  • Όλο το περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει ήδη για το Gear.Club Unlimited 2 που περιλαμβάνει τα εξής DLCsPack ArrowsCheckerHazard και Wings
  • Τα DLCs Gear.Club Classics και Ace of the Road
  • Ένα ολοκαίνουριο campaign
  • 5 νέες πίστες, στις οποίες περιλαμβάνεται η 24 Hours of Le Mans
  • 5 νέα αυτοκίνητα, ειδικά κατασκευασμένα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και 13 αυτοκίνητα έτοιμα για το «Endurance Championship» campaign
  • Ένα νέο time attack mode. Προκαλέστε τους ταχύτερους οδηγούς στον κόσμο και δείτε το όνομα σας στο leader board! Κάθε συνδυασμός πίστας / αυτοκινήτου έχει το δικό του leader board

 

Το Gear.Club Unlimited 2 – Tracks Edition θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Nintendo Switch σε εμπορική συσκευασία και ψηφιακή μορφή στις 27 Αυγούστου!

 

Το παιχνίδι θα υποστηρίζει υπότιτλους στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Πορτογαλικά, Κορεατικά, Ιαπωνικά και παραδοσιακά Κινέζικα.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment