Το LG MAGAZINE, το νέο περιοδικό της LG είναι εδώ για να το εξερευνήσετε

Το LG MAGAZINE, το νέο περιοδικό της LG είναι εδώ για να το εξερευνήσετε

Η LG Electronics Ελλάς (LG), εγκαινίασε το νέο Online περιοδικό της εταιρείας, το LG MAGAZINE, δημιουργώντας μια νέα πλατφόρμα επικοινωνίας με την online κοινότητα.

 

Το LG MAGAZINE είναι μια πλατφόρμα περιεχομένου στο επίσημο site της LG, lg.com/gr, με στόχο να καλωσορίσει τους αναγνώστες στον κόσμο της καινοτομίας και του Έξυπνου Σπιτιού μέσα από τα νέα LG προϊόντα, την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) LG ΤhinQ, τις εκθέσεις στις οποίες συμμετέχει η εταιρεία καθώς και τις χρήσιμες ‘how-to’ συμβουλές.

 

Με την πρακτική κατηγοριοποίηση των θεματικών ενοτήτων ‘τα νέα μας’, ‘καινοτομία’ και ‘brand story’, οι αναγνώστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να πλοηγηθούν στα σχετικά άρθρα, να ‘μπουν’ στον κόσμο της LG και να ζήσουν την εμπειρία της ‘Καινοτομίας για μία Καλύτερη Ζωή’. Επίσης, στο νέο Online περιοδικό υπάρχει και η δυνατότητα διάδρασης με τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Youtube.

 

Στόχος της LG αποτελεί η ενίσχυση της παρουσίας της στην online κοινότητα και της προώθησης των πρωτοποριακών ιδεών της για την τεχνολογία και τον υψηλό σχεδιασμό.

 

Από προϊοντικά λανσαρίσματα μέχρι ενδιαφέρουσες ιστορίες, μπορείτε τώρα να περιηγηθείτε στο LG MAGAZINE και να εμπνευστείτε μέσα από την τεχνολογία!

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment