Το Red Faction Guerilla Re-Mars-tered έρχεται στα PCs και στις κονσόλες

Το Red Faction Guerilla Re-Mars-tered έρχεται στα PCs και στις κονσόλες

Το Red Faction Guerilla της THQ Nordic θα γίνει ολοκληρωτικά reMarstered (αφήνουμε με υπερηφάνεια το υπονοούμενο) και θα κυκλοφορήσει στα PCs, στο PlayStation 4 και στο Xbox One μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2018. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Red Faction Guerilla ReMarstered και το «καταστροφή» θα εξακολουθήσει να είναι το υποκοριστικό του.

  Περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του θα ανακοινωθούν σε λίγο καιρό.

 Ένα τυχαίο εγκυκλοπαιδικό στοιχεία για τον Άρη (από την αληθινή ζωή): Με ύψος 25 χιλιόμετρα, το Olympus Mons είναι το μεγαλύτερο ηφαίστειο στο Ηλιακό Σύστημα και είναι σχεδόν τρεις φορές ψηλότερο από το Όρος Έβερεστ.

 

Τι είναι το Red Faction Guerilla Re-Mars-tered

 

Το Red FactionGuerilla, το οποίο διαδραματίζεται 50 χρόνια μετά τα συγκλονιστικά γεγονότα του πρώτου Red Faction, επιτρέπει στους παίκτες να αναλάβουν τον ρόλο ενός αντάρτη του πρόσφατα ιδρυμένου κινήματος Red Faction, το οποίο μάχεται για την απελευθέρωση από την καταπιεστική Earth Defense Force. Το Red FactionGuerilla καθορίζει τα όρια του gameplay που στηρίζεται στις καταστροφές με ένα τεράστιο, ανοιχτό προς εξερεύνηση κόσμο, μάχες ανταρτοπόλεμου ταχύτατης δράσης και καταστροφές που στηρίζονται στους πραγματικούς νόμους της Φυσικής.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Ανταρτοπόλεμος σε ανοιχτό προς εξερεύνηση κόσμο – Εσείς αποφασίζεται ποιον, πότε, που και πως θα πολεμήσετε. Χρησιμοποιήστε τακτικές ανταρτοπόλεμου, αυτοσχέδιο οπλισμό και τροποποιημένα οχήματα για να εκτελέσετε επαναστατικές επιθέσεις εναντίον στόχων της EDF. Εξαπολύστε επιθέσεις στηριζόμενοι στο δικό σας στυλ, αναλάβετε αποστολές με όποια σειρά επιθυμείτε ή εμπλακείτε σε καταστροφικές ενέργειες για να αποδυναμώσετε τον έλεγχο της EDF στον Άρη.
  • Στρατηγικές καταστροφές – Χρησιμοποιήστε τις καταστροφές ως στρατηγικό πλεονέκτημα, οργανώνοντας ενέδρες ή αλυσιδωτές εκρήξεις για να επιτεθείτε σε εχθρικά προπύργια και να αλλάξετε μόνιμα το περιβάλλον του παιχνιδιού. Αξιοποιήστε τις δυναμικές καταστροφές που στηρίζονται στους νόμους της Φυσικής για να αυτοσχεδιάσετε στη στιγμή: ανοίξτε τρύπες στον τοίχο ή στο πάτωμα για να εκτελέσετε μια ενέδρα ή για να αποδράσετε, ρίξτε μια σκάλα για να σταματήσετε τους διώκτες σας ή οδηγήστε οχήματα μέσα από ανατιναγμένους τοίχους.
  • Εξελισσόμενο gameplay με βάση τα δεδομένα – Χαράξτε το μονοπάτι σας στο συνεχώς εναλλασσόμενο περιβάλλον αυτοσχεδιάζοντας την τακτική για τις μάχες σας – αναμείξτε στυλ παιχνιδιού, οχήματα, όπλα και εκρηκτικά για να εξοντώσετε την EDF.
  • Επικό σκηνικό επιστημονικής φαντασίας – Εξερευνήστε τον τεράστιο, σκληρό τοπίο του Άρη, από το έρημο φυλάκιο εξόρυξης Parker μέχρι την αστραφτερή πρωτεύουσα Eos της EDF Στη συνέχεια καταστρέψτε το περιβάλλον στο οποίο συνωστίζονται οι δυνάμεις της EDF, οι αντάρτες της Red Faction και οι καταπιεσμένοι άποικοι που έχουν βρεθεί στα διασταυρωμένα πυρά.
  • Multiplayer μάχες – Δεν υπάρχει μέρος να κρυφτεί κάποιος όταν βάζετε σε εφαρμογή τις δεξιότητές σας στον ανταρτοπόλεμο, σε μια ποικιλία multiplayer modes ολικής καταστροφής.

 

Χαρακτηριστικά της ReMarstered έκδοσης

 

  • Ολοκληρωτικά ανακατασκευασμένα γραφικά – Σημαντικά ανακατασκευασμένα textures και στοιχεία των γραφικών που ενισχύουν τους χάρτες του παιχνιδιού
  • Βελτιωμένη απεικόνιση των σκιών
  • Βελτιωμένος φωτισμός
  • Ανακατασκευασμένος shader και μέθοδοι postprocessing
  • Native 4K υποστήριξη για την καλύτερη δυνατή εμπειρία καταστροφών μέχρι σήμερα
Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment