Το remake του XIII κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου! (video)

Το remake του XIII κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου! (video)

Η Microids και η PlayMagic ανακοίνωσαν με ενθουσιασμό ότι το XIII – το remake του κλασσικού, καλτ celshaded FPS παιχνιδιού – θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για το PlayStation 4, το Xbox One, το Nintendo Switch και τα PCs / Mac. Με αυτή την ανακοίνωση δημοσιεύτηκε και το πρώτο gameplay trailer γεμάτο αδρεναλίνη και δράση, αλλά και ορισμένα screenshots του τίτλου.

Το gameplay trailer αποκαλύπτει την καλλιτεχνική κατεύθυνση που επιλέχθηκε και ειδικά τη φροντίδα στο celshading, σήμα κατατεθέν του αρχικού τίτλου! Ανακαλύψτε τη νέα όψη σε δύο εμβληματικές τοποθεσίες του παιχνιδιού: την παραλία στο Brighton και το αρχηγείο του FBI. Ρίξτε επίσης μια πρώτη ματιά στα όπλα και στα αντικείμενα που θα σας χρησιμεύσουν για να προχωρήσετε στο παιχνίδι, τα οποία αφήνουν υπόνοιες για διαφορετικά είδη gameplay. Άραγε θα παίξετε κρυμμένοι ή θα επιλέξετε την κατά μέτωπο επίθεση;

 Μένοντας πιστό στο αρχικό υλικό, το XIII remake στοχεύει εντούτοις να ευχαριστήσει τους πιο εκλεπτυσμένους παίκτες του σήμερα. Οι παίκτες θα ενθουσιαστούν όταν μάθουν ότι η ομάδα κατάφερε να ανανεώσει το soundtrack του τίτλου και τις φωνές των ηθοποιών.

 

Το σενάριο του XIII

 Ποιος είστε;

 Η χώρα είναι σε κατάσταση σοκ μετά τη δολοφονία του Προέδρου Sheridan.

 

Εσείς ξυπνάτε τραυματισμένος και με απώλεια μνήμης σε μια παραλία της ανατολικής ακτής. Τα μόνα στοιχεία της ταυτότητας σας είναι το τατουάζ του αριθμού XIII στην κλείδα σας και το κλειδί ενός φωριαμού. Παρά την απώλεια μνήμης, συνειδητοποιείτε πως δεν έχετε ξεχάσει τα πάντα, καθώς φαίνεται να έχετε εξαιρετικά αντανακλαστικά που συγκρίνονται με αυτά ενός επαγγελματία πράκτορα της κυβέρνησης. Σύντομα θα ξεκινήσετε μια πορεία ανακάλυψης του παρελθόντος σας, αλλά και του ρόλου που παίξατε στη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου – αποκαλύπτοντας έτσι την πιο απίστευτη συνωμοσία στην ιστορία του κράτους.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment