Το Yesterday Origins κυκλοφορεί στο Nintendo Switch στις 31 Μαΐου

Το Yesterday Origins κυκλοφορεί στο Nintendo Switch στις 31 Μαΐου

Η Microids και η Pendulo Studios ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του adventure game Yesterday Origins στο Nintendo Switch, τόσο σε φυσική μορφή όσο και μέσω του Nintendo eShop, στις 31 Μαΐου 2018.

 

Με το μοναδικό καλλιτεχνικό του στυλ και το ώριμο σενάριό του, στη διάρκεια του οποίου παρεμβάλλονται στιγμές αντισυμβατικού χιούμορ, το Yesterday Origins παίρνει τους κατόχους του Nintendo Switch σε ένα ταξίδι στον χρόνο. Οι παίκτες συμμετέχουν σε μια έρευνα γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, λύνουν περίπλοκους γρίφους και αναλαμβάνουν διαδοχικά τον ρόλο του John Yesterday και της Pauline Petit με σκοπό να ανακαλύψουν το μυστικό της αθανασίας που πολλοί έχουν αναζητήσει στο παρελθόν.

 

Τι είναι το Yesterday Origins

 

Όλα ξεκινούν τον 15ο αιώνα, όταν ο νεαρός John Yesterday φυλακίζεται από την Ισπανική Ιερά Εξέταση, κατηγορούμενος για μαγεία. Μετά την απόδρασή του, συμμετέχει σε μια αλχημιστική τελετουργία που τον κάνει αθάνατο. Όμως το σχέδιό του δεν έχει το ακριβές αποτέλεσμα που φανταζόταν, καθώς κάθε φορά που μετενσαρκώνεται χάνει τη μνήμη του, διατηρώντας μονάχα κάποιες αναλαμπές των προηγούμενων ζωών του. Στη σύγχρονη εποχή, οJohn ζει ήρεμα στο Παρίσι με το κορίτσι του, την Pauline. Η Pauline είναι κι εκείνη αθάνατη, αλλά σε αντίθεση με τον John, εκείνη διατηρεί τις αναμνήσεις των προηγούμενων ζωών της. Μαζί θα προσπαθήσουν να λύσουν τα μυστήρια του παρελθόντος και να αναπαράγουν την τελετουργία που θα κάνει τον John να διατηρεί τις αναμνήσεις του. Όμως δεν είναι οι μόνοι που αναζητούν αυτά τα μυστικά…

 

Το 2018 θα είναι πλούσιο σε καινοτομίες για το Pendulo Studios. Το στούντιο που εδρεύει στη Μαδρίτη εργάζεται σκληρά για τη δημιουργία ενός adventure game με πρωταγωνιστή τον John Blacksad, τον πασίγνωστο ντετέκτιβ, σε μια ολοκαίνουρια έρευνα. Το 2019 το στούντιο θα κυκλοφορήσει επίσης ένα ακόμα παιχνίδι, εμπνευσμένο από την ταινία Vertigo, το αριστούργημα του Alfred Hitchcock.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment