Όταν το κακό απειλεί, ένας ήρωας αντιστέκεται για να σώσει το Sparklite

Όταν το κακό απειλεί, ένας ήρωας αντιστέκεται για να σώσει το Sparklite

 Η Merge Games βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Red Blue Games, η οποία εδρεύει στη Βόρεια Καρολίνα, για να κυκλοφορήσει το Sparklite, ένα roguelite brawleradventure για τα PCs και τις κονσόλες.

 

Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο της Ada, μιας ιδιοφυούς μηχανικού, η οποία χάνεται σε ένα νέο, παράξενο τόπο που μαστίζεται από gremlins. Η Ada πρέπει να βοηθήσει στη διάσωση του κόσμου σταματώντας τους εισβολείς από το να απομυζήσουν τις τελευταίες σταγόνες της ζωτικής του πηγής, του μαγικού Sparklite. Όμως η ίδια η Φύση αντιστέκεται επίσης! Βίαιοι σεισμοί, γνωστοί ως «διαταραχές», κάνουν κατά περιόδους τη γη να τρέμει, προκαλώντας νέες ανακατατάξεις στο τοπίο. Μετά από κάθε διαταραχή εμφανίζονται νέες αποστολές, minigames και προκλήσεις για την Ada, καθώς εκείνη ενισχύει τις δυνάμεις της για να εξοντώσει τον μυστηριώδη «Βαρώνο».

 

Το Sparklite είναι ένα roguelite brawleradventure που διαδραματίζεται σε έναν ευφάνταστο κόσμο όπου οι παίκτες εφευρίσκουν όπλα και συσκευές για να λύσουν γρίφους και να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους. Το Sparklite είναι ένα «προσεγγίσιμο roguelike» παιχνίδι, το οποίο δανείζεται το ύφος του περιεχομένου και τα τυχαία στοιχεία του από τίτλους σαν το Rogue Legacy, συνδυάζοντας τα με τη γοητεία κλασσικών adventure games σαν το ZeldaA Link to the Past.

Το Sparklite αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2019 για τα PCs, το PlayStation 4, το Nintendo Switch και το Xbox One.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment