Έκλεισε το πιο αηδιαστικό σάιτ του διαδικτύου

Έκλεισε το πιο αηδιαστικό σάιτ του διαδικτύου

Ήταν ο “απαγορευμένος” τόπος του νόμιμου διαδικτύου. Το rotten.com, η ιστοσελίδα που κάποιος εβρισκε ότι πιο αηδιαστικό επιθυμούσε, σταμάτησε τη λειτουργία της 21 χρόνια μετά. 

Το rotten.com ήταν παγκοσμίως γνωστό καθώς φιλοξενούσε μόνο αηδιαστικά, τρομακτικά και ενοχλητικά θέματα με το ανάλογο οπτικό υλικό. Η μεγάλη του επιτυχία έγινε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 με αρχές του 2000, όταν ο όρος darkweb δεν είχε κάνει την εμφάνισή του.

“Τo rotten.com συλλέγει εικόνες και πληροφορίες από πολλές πηγές για να παρουσιάζει στον θεατή μια πραγματικά άβολη εμπειρία”, ανέφερε στην αρχική του σελίδα, ο ιστότοπος.

Η θεματολογία του ήταν απλή και συνάμα ιδιαίτερα ενοχλητική. Διαμελισμένα πτώματα, θύματα καταστροφών και ατυχημάτων, παραμορφώσεις και άλλα.

Όπως ισχυριζόταν ο ιδρυτής του, σκοπός του ήταν να αποδείξει ότι δεν μπορεί να υπάρξει λογοκρισία την εποχή του διαδικτύου.

thetoc.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment

Post A Comment