Διαγωνισμός από την LG με έπαθλο ένα 34’’ LG UB88 business-gaming monitor

Διαγωνισμός από την LG με έπαθλο ένα 34’’ LG UB88 business-gaming monitor

Η LG Electronics (LG) καλεί όλους τους λάτρεις του gaming να λάβουν μέρος στο νέο Facebook διαγωνισμό, που θα διαρκέσει από τις 06/09 έως και τις 13/09, για να κερδίσουν ένα 34’’ LG UB88 business-gaming monitor που συνδυάζει την επαγγελματική χρήση και την ψυχαγωγία.

Οι καταναλωτές για να λάβουν μέρος στο νέο διαγωνισμό δεν έχουν παρά να μπουν στο facebook.com/LGHellas, να επιλέξουν ποιο είναι το αγαπημένο τους είδος παιχνιδιού και αυτόματα θα μπουν στην κλήρωση για ένα 34’’ LG UB88 business-gaming monitor.

Το LG 21:9 UltraWide 34UB88 business-gaming monitor είναι εξοπλισμένο με πάνελ ανάλυσης Full HD 3.440 x 1.440, προσφέροντας υψηλή ευκρίνεια και ευρύ οπτικό πεδίο. Η τεχνολογία UltraWide IPS δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν αψεγάδιαστες και ρεαλιστικές εικόνες από οποιαδήποτε γωνία θέασης, ενώ το χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99%, προσφέρει έντονα και ζωντανά χρώματα υψηλής ποιότητας.

 

Όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού εδώ.

Tags:
, , ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment