Η απόλυτη εμπειρία B2B της Media Markt στη HORECA 2018

Η απόλυτη εμπειρία B2B της Media Markt στη HORECA 2018

Το εξειδικευμένο τμήμα επαγγελματικών λύσεων της Media Markt θα βρίσκεται στη φετινή έκθεση HORECA που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως και τις 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, προσφέροντας μια νέα ολοκληρωμένη B2B εμπειρία με τις πιο έξυπνες λύσεις για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Η Media Markt προσφέρει πλέον τη μεγαλύτερη γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών, με έμπειρα στελέχη που παρέχουν προσωπική εξυπηρέτηση και αξία για τις επιχειρήσεις, μέσα από εύκολες, γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε τους ανάγκη. To τμήμα απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε κλάδους όπως η εστίαση, η φιλοξενία, η παιδεία, καθώς και σε οργανισμούς και start-ups, αλλά και πολλές άλλες κατηγορίες.

Μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους της διεθνώς, η HORECA έχει αναδειχθεί στο κορυφαίο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ για την τουριστική βιομηχανία και τον κλάδο της εστίασης στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, χάρη στη συμμετοχή των σημαντικότερων επιχειρήσεων της προμηθευτικής αγοράς και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις νέες υπηρεσίες επαγγελματικών λύσεων της Media Markt στον αριθμό C20 (Hall 2) της φετινής έκθεσης ΗORECA στο Μetropolitan Expo και να επιλέξουν τις καλύτερες προτάσεις για τις επαγγελματικές τους ανάγκες.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment