Η LG στηρίζει για ακόμη μία χρονιά το έργο του ASHRAE Hellenic Chapter

Η LG στηρίζει για ακόμη μία χρονιά το έργο του ASHRAE Hellenic Chapter

Η LG Electronics (LG) και το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions συμμετείχαν δυναμικά στα καταξιωμένα διεθνή συνέδρια “ENERGY in BUILDINGS” παρουσιάζοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στην εξοικονόμηση ενέργειας. Τα συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens και στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Electra Palace για 5η συνεχόμενη φορά διοργανώθηκαν από το ASHRAE Hellenic Chapter. Ενώ αντίστοιχα πραγματοποιήθηκε συνέδριο στην Κύπρο για 2η συνεχόμενη χρονιά, στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Κύπρου που διοργανώθηκε από το ASHRAE Cyprus Chapter, σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (TEE) προσελκύοντας μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ακαδημαϊκούς επιστήμονες και επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους.

 

Στα συνέδρια έδωσαν το παρών διακεκριμένοι ομιλητές από το εξωτερικό όπως ο Dr. Thomas M. Lawrence από το College of Engineering, University of Georgia και ο Wei Sun, ASHRAE Fellow και Πρόεδρος της Engsysco, Inc. όπου παρουσίασαν στους συμμετέχοντες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των κτηριακών εγκαταστάσεων, τις προκλήσεις και τις μελλοντικές προοπτικές του κλάδου.

 

Επιπλέον, στο πλαίσιο των συνεδρίων, εκπροσωπώντας την LG Electronics και το Τμήμα Business Solutions, ο κ. Χρήστος Γκέκας, Academy Supervisor, Mηχαν. Μηχ/κος ΕΜΠ, LG Electronics Ελλάς, παρουσίασε τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες της εταιρείας στην ευρύτερη κατηγορία του επαγγελματικού κλιματισμού, αλλά και πιο συγκεκριμένα στην 5η γενιά VRF σειρά συστημάτων ψύξης – θέρμανσης της LG, το MULTI V 5, τα Inverter Scroll Chillers και τις LG αντλίες θερμότητας Therma V και Hydrokits, που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και βελτιστοποίηση επιπέδου άνεσης βάσει αίσθησης θερμοκρασίας και υγρασίας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της LG με την ASHRAE, η LG συμμετέχει στα ολοήμερα και τεχνικά συνέδρια της ASHRAE που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη, την Κύπρο και την Αθήνα εντός του 2018.

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment