Η LG Electronics επιστρατεύει Άκη Πετρετζίκη

Η LG Electronics επιστρατεύει Άκη Πετρετζίκη

Από την Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου μέχρι και την Τετάρτη, 31η Οκτωβρίου, η LG Electronics (LG) σε συνεργασία με τον αγαπημένο σεφ Άκη Πετρετζίκη ανταμείβουν τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη τους. Για κάθε αγορά ενός LG πλυντηρίου ή πλυντηρίου-στεγνωτηρίου ατμού, αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος, η LG προσφέρει δώρο μία ποδιά μαγειρικής του Άκη. Στην προωθητική ενέργεια συμμετέχουν τα μοντέλα F4J6TY0W, F4J8TS2W και F4J7TH1W.

 

Τα LG πλυντήρια και πλυντήρια-στεγνωτήρια ατμού ενσωματώνουν την Τεχνολογία Ατμού (Steam™) της LG χάρη στην οποία διαθέτουν ισχυρές αντι-αλλεργικές λειτουργίες. Η πρωτοποριακή τεχνολογία ατμού απομακρύνει το 99,9% των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα, καθώς και το υπόλειμμα που αφήνουν τα νεκρά αλλεργιογόνα. Τα ρούχα πλένονται σε θερμοκρασία 50-60 ℃ για 30 λεπτά, όπου αφαιρούνται αποτελεσματικά τα συνήθη οικιακά αλλεργιογόνα ενώ εξαλείφονται 50,9% περισσότερα αλλεργιογόνα σε σχέση με άλλα πλυντήρια. Ως αποκλειστική τεχνολογία της LG για την υγιεινή φροντίδα των ρούχων και για την αντι-αλλεργιογόνα λειτουργία, η τεχνολογία Steam™ έχει επίσης λάβει πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation) για την εξάλειψη του 99,9% των αλλεργιογόνων.

 

H παραπάνω προσφορά ισχύει για την Ελλάδα μέχρι 31/10/2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment