Η THQ Nordic ανακοινώνει το Knights of Honor II: Sovereign (video)

Η THQ Nordic ανακοινώνει το Knights of Honor II: Sovereign (video)

 Η THQ Nordic, με τη χάρη όλων των καλών χαρακτηριστικών του gaming, κάνει ένα βήμα εμπρός ως αγγελιοφόρος για όλους τους δημοσιογράφους και τους δημιουργούς περιεχομένου, για τους streamers και τους ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης. Γίνετε μάρτυρες του γεγονότος και δεχτείτε τους χαιρετισμούς της!

Μάθετε ότι εμπρός σε όλο τον καλό κόσμο του gaming, για την ευμάρεια όλων όσων αγαπούμε και φροντίζουμε και με τις ευλογίες του είδους των Grand Strategy παιχνιδιών, ανακοινώνουμε το Knights of Honor II: Sovereign! Το δεύτερο στην σειρά με αυτό το όνομα, ο παράγοντας της ενοποίησης της λεπτομέρειας και της πρακτικότητας, θα γίνει το υπέρλαμπρο φως του κόσμου των grand strategy games όταν βγάλει το ξίφος του από το θηκάρι στα PCs όλου του κόσμου το 2020.

Το Knights of Honor II: Sovereign είναι το πρώτο βήμα της THQ Nordic στον χώρο των Grand Strategy παιχνιδιών. Σε συνεργασία με τους βετεράνους developers Black Sea Games, ο στόχος είναι να δημιουργήσει μια μεσαιωνική εμπειρία στρατηγικής που θα προσφέρει στους παίκτες όλο το βάθος που περιμένουν, ανοίγοντας ταυτόχρονα νέους ορίζοντες στην πρακτικότητα. Επιλέξτε το μεσαιωνικό σας βασίλειο και οδηγήστε το στη δόξα ή στην παρακμή του – η μοίρα των υποτακτικών βρίσκεται στα χέρια σας. Διαχειριστείτε την οικονομία, καθοδηγήστε τη θρησκεία του λαού σας, γίνετε ένας μάστορας της διπλωματίας και ένας ατρόμητος στρατηγός: γίνετε ο ηγεμόνας που αγαπά ο λαός και καθορίστε την κληρονομιά σας, η οποία θα ζει για γενιές ολόκληρες.

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment