Ξεπούλησε το νέο iPhone στην Ελλάδα, ήδη από τις προπαραγγελίες

Ξεπούλησε το νέο iPhone στην Ελλάδα, ήδη από τις προπαραγγελίες

Σχεδόν 10.000 iPhone Χs και iPhone Xs Max πουλήθηκαν στην Ελλάδα τις τρεις πρώτες μέρες προπαραγγελίας τους, από την περασμένη Παρασκευή μέχρι την προηγούμενη Δευτέρα.

Οι Έλληνες καταναλωτές επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στο νέα iPhone της Apple, οπως αναφέρει η έντυπη έκδοση της εφημερίδας Καθημερινή, το οποίο σημείωσε νέο ρεκόρ πωλήσεων.

Η αξία της συσκευής που διατίθεται στην ελληνική αγορά κυμαίνεται από 1.300 έως 1.600 ευρώ και συνολικά μέχρι και την Δευτέρα, οι Έλληνες καταναλωτές υπολογίζεται ότι διέθεσαν, προκαταβολικά, περίπου 15 εκατ. ευρώ, προκειμένου να παραλάβουν, από την ερχόμενη Παρασκευή, ένα iPhone Xs ή Xs Max.

Το πρώτο εμπορευματοκιβώτιο με τα νέα κινητά τηλέφωνα της Apple καταφθάνει στη χώρα μας στα τέλη αυτής της εβδομάδας. Η διάθεση των συσκευών θα γίνει την ίδια μέρα ή τις αμέσως επόμενες μέρες.

Όσοι προπλήρωσαν για μία συσκευή, αλλά δεν τους καλύπτει η διαθεσιμότητα, θα μπορούν είτε να τους επιστραφούν τα χρήματα είτε να αναμένουν το επόμενο φορτίο κινητών τηλεφώνων της Apple.

Σύμφωνα με την εφημερίδα πάντως τα δίκτυα λιανικής έχουν ήδη δεσμεύσει σχεδόν το σύνολο της πρώτης «φουρνιάς» iPhone Xs για την Ελλάδα. Με άλλα λόγια, όσοι θα κάνουν παραγγελία από σήμερα και στο εξής, πολύ δύσκολα θα παραλάβουν κάποια από τις συσκευές που οδεύουν προς την ελληνική αγορά.

Πηγή: news.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment