Ο Όμιλος Quest Χρυσός Χορηγός στο 9o Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Ο Όμιλος Quest Χρυσός Χορηγός στο 9o Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Ο Όμιλος Quest, με τις εταιρείες Info Quest Technologies, Uni Systems και iSquare συμμετέχει με Χρυσή χορηγία στο 9o Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, συμβάλλοντας ενεργά στην ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία διασύνδεσης της επιχειρηματικής με την εκπαιδευτική κοινότητα. Το Πολυσυνέδριο, που αποτελεί την μεγαλύτερη ανάλογη εκδήλωση στη χώρα μας, διοργανώνεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής και φέτος έχει τιμώμενο κλάδο την Πληροφορική.

Στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου, στελέχη από τη Διοίκηση, τις εμπορικές Διευθύνσεις και το HR του Ομίλου και των εταιρειών Info Quest Technologies, Uni Systems και iSquare, θα μοιραστούν τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ιδέες τους με τα νέα παιδιά, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα και όπως τις προσεγγίζουν από την πλευρά τους όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, σε εταιρείες, που κάθε μία διακρίνεται και πρωταγωνιστεί στον τομέα της.

Η συμμετοχή στο 9o Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας γίνεται στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεισφοράς του Ομίλου Quest στην Εκπαίδευση, συμβαδίζοντας με αρχές και τις αξίες της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Πληροφορίες για το Πολυσυνέδριο και το αναλυτικό Πρόγραμμα είναι διαθέσιμα στο link www.pan-orama.org

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment