Τι είναι τα backlinks και πως βοηθάνε το SEO μιας ιστοσελίδας;

Τι είναι τα backlinks και πως βοηθάνε το SEO μιας ιστοσελίδας;

Τα backlinks δημιουργούνται όταν ένας ιστότοπος συνδέεται με έναν άλλο. Ο σύνδεσμος δηλαδή προς μια εξωτερική ιστοσελίδα ονομάζεται backlink.

Γιατί είναι σημαντικά τα backlinks;

Τα backlinks είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για το SEO μιας ιστοσελίδας, επειδή αντιπροσωπεύουν μια «ψήφο εμπιστοσύνης» από τη μια σελίδα στην άλλη. Στην ουσία, τα backlinks στον ιστότοπό σας είναι ένα σήμα προς τις μηχανές αναζήτησης που οι άλλοι εγγυώνται για την ποιότητα του περιεχομένου σας. Εάν πολλοί ιστότοποι συνδέονται με την ίδια ιστοσελίδα ή ιστότοπο, οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να συμπεράνουν ότι το περιεχόμενο αξίζει να συνδεθεί και, ως εκ τούτου, αξίζει επίσης να προβληθεί υψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Επομένως, η απόκτηση αυτών των συνδέσμων μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην κατάταξη σας ή στην προβολή σας στις μηχανές αναζήτησης (google, bing κλπ).

Ποιοτικά Backlinks

Η απόκτηση backlink προς την σελίδα σας είναι ένα βασικό συστατικό του off-site SEO. Μερικά backlinks είναι πολύ πιο πολύτιμα από άλλα. Οι ακολουθούμενοι σύνδεσμοι από αξιόπιστους, δημοφιλείς ιστότοπους υψηλής κατάταξης θεωρούνται οι πιο επιθυμητοί σύνδεσμοι για να κερδίσετε, ενώ οι σύνδεσμοι από χαμηλού αναγνωσιμότητας ιστότοπους μπορεί να θεωρηθεί spam. Αυτός είναι και ο λόγος που τα backlinks Που θα επιλέξετε πρέπει να είναι υψηλού domain authority.

Αν λοιπόν διαθέτετε μια ιστοσελίδα και θέλετε να βγείτε ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης της google, η δημιουργία ποιοτικών backlinks αποτελεί μια εγγυημένη διαδικασία. Σύμφωνα με την google, τα backlinks πρέπει να αποκτώνται από μόνα τους, ότα άλλες σελίδες επιλέγουν να τα τοποθετήσουν. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων που ασχολούνται με το SEO, επιλέγουν να αγοράσουν backlinks, κάτι που είναι αντίθετο με την πολιτική της Google και κρύβει κινδύνους. Ωστόσο, είναι μια μέθοδος που παρόλο τους κινδύνους επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να αγοράστε backlinks, παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τους κορυφαίους προμηθευτές σε high domain authority backlinks.

  1. Backlinks Services
  2. Com
  3. PostLinks

 

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment