Το Spacebase Startopia σας ταξιδεύει στα άστρα

Το Spacebase Startopia σας ταξιδεύει στα άστρα

Η εκδοτική εταιρία Kalypso Media και η Realmforge Studios ανακοίνωσαν ότι στις 23 Οκτωβρίου 2020 θα κυκλοφορήσει το construction management sim «Spacebase Startopia», δημοσιεύοντας ταυτόχρονα ένα trailer για το παιχνίδι.

 

Ύστερα από την αρχική αποκάλυψη του τίτλου αποκλειστικά στο Twitch την περασμένη εβδομάδα, όσοι προ-παραγγείλουν τον τίτλο από το κατάστημα της Kalypso θα μπορέσουν να συμμετέχουν στην beta. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, τη Standard που θα αποτελείται από το παιχνίδι και την πρόσβαση στη beta και την Expanded που περιλαμβάνει αντικείμενα για το παιχνίδι και το soundtrack σε ψηφιακή μορφή.

 

Η beta λειτουργεί στα Αγγλικά και στα Γερμανικά και προσφέρει ένα εντυπωσιακό περιεχόμενο που περιλαμβάνει τρεις tutorial χάρτες, δύο single player αποστολές και μια πρώιμη έκδοση του skirmish mode με τυχαίες παραμέτρους, 15 δωμάτια και τρία τεχνολογικά επίπεδα. Με μια σειρά από updates θα προστίθεται νέο περιεχόμενο ως την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

 

Το Spacebase Startopia θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου 2020 για τα PCs, τα Mac, τα Linux συστήματα, το PlayStation 4 και το Xbox One, ενώ η έκδοση για το Nintendo Switch θα ακολουθήσει το 2021.

 

Το Spacebase Startopia είναι μια νέα προσέγγιση στα παιχνίδια διαχείρισης διαστημικών σταθμών. Το ζωντανό και συχνά παράξενο σύμπαν του προσφέρει στους παίκτες ένα συναρπαστικό μείγμα κατασκευής πόλεων και διαχείρισης βάσεων, με RTS μάχες.

 

Η Realmforge Studios δίνει πνοή σε μια αληθινά κλασσική συνταγή και καταφέρνει να ισορροπήσει ανάμεσα στη νοσταλγία και στην καινοτομία στην προσπάθεια της να επαναπροσδιορίσει το συγκεκριμένο δημοφιλές είδος strategy παιχνιδιών, με ένα τίτλο που επικεντρώνεται σε ένα διαστημικό σταθμό με στρογγυλό σχήμα, γεμάτο με ένα ποικίλο καστ εξωγήινων που παίρνουν διαταγές από έναν ακούραστο διοικητή (εσάς).

 

Στο Spacebase Startopia οι παίκτες θα δημιουργήσουν τον δικό τους μικρό χώρο στο σύμπαν, έτοιμοι να τον μετατρέψουν σε μια γαλαξιακή ουτοπία – αν οι ικανότητες τους στη διαχείριση είναι επαρκείς. Με τα τρία διαφορετικά game modes και ένα τεράστιο αριθμό διαχειριστικών αποφάσεων που πρέπει να προκύψουν υπό το άγρυπνο βλέμμα της VAL, της σαρδόνιας τεχνητής νοημοσύνης του σταθμού, τόσο οι νέοι όσο και οι έμπειροι παίκτες θα βρουν πλούσιο περιεχόμενο για να διασκεδάσουν. Προσοχή, όμως, στους διαστημικούς πειρατές, που θα κάνουν τα πάντα για να καταστρέψουν τα σχέδια σας!

 

Το Spacebase Startopia προσφέρει μια συνεχή ροή δύσκολων και εθιστικών αποστολών που θα πρέπει να ολοκληρώσετε, σερβιρισμένων με το ξεχωριστό χιούμορ και το έξυπνο σενάριο για τα οποία είναι γνωστή η Realmforge Studios. Ρωτήστε τη VAL αν δεν μας πιστεύετε! Αλλά… φροντίστε να ρωτήσετε ευγενικά.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Single player campaign με 10 αποστολές
  • Sandbox mode που μπορείτε να παραμετροποιήσετε όπως θέλετε
  • Ανταγωνιστικό και συνεργατικό multiplayer για 4 παίκτες
  • Χτίστε πάνω από 30 δωμάτιο σε τρεις ορόφους για να προσφέρετε ότι επιθυμούν οι εξωγήινοι
  • Διαχειριστείτε μια ποικιλία διαφορετικών εξωγήινων φυλών, κάθε μία με τις δικές της – και συχνά διαμετρικά αντίθετες – ανάγκες και επιθυμίες
  • Παράγετε και εμπορευτείτε πρώτες ύλες για να αποκτήσετε κέρδη, εκτελώντας ταυτόχρονα αποστολές σαμποτάζ κατά των ανταγωνιστών σας
Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment