Επιβεβαιώνεται ότι το DIRT 5 θα είναι launch title για τα Xbox Series S/X

Επιβεβαιώνεται ότι το DIRT 5 θα είναι launch title για τα Xbox Series S/X

Το νέο gameplay trailer του DIRT 5 ταξιδεύει τους παίκτες στη Νέα Υόρκη, με κλασσικά αγωνιστικά αυτοκίνητα της Ford και της Peugeot να μάχονται στον παγωμένο East River!

 

 

Η διοργάνωση Ice Breaker δίπλα στη Νήσο Ρούζβελτ διεξάγεται τη νύχτα, με τον απίθανο φωτισμό, την ατμόσφαιρα και τα βεγγαλικά να προσφέρουν μια μοναδική στο είδος της εμπειρία αγώνων. Μέχρι και 12 αυτοκίνητα μπορούν να αναμετρηθούν στις διοργανώσεις Ice Breaker, με πολλαπλούς διαθέσιμους κανόνες και σε πολλαπλές τοποθεσίες.

 

Ο Robert Karp, διευθυντής ανάπτυξης του DIRT 5 δηλώνει: «Τίποτα δεν ξεπερνά το χειμωνιάτικο βράδυ στη Νέα Υόρκη, εκτός κι αν μάχεσαι με αγωνιστικά αυτοκίνητα στον παγωμένο East River. Χρειάζεται δεξιότητα και κουράγιο για να γλιστράς σωστά πάνω στον πάγο και ένα λάθος μπορεί να σε ρίξει από την πρώτη στην τελευταία θέση μέσα σε μια στιγμή. Είμαστε ενθουσιασμένοι, επίσης, που επιβεβαιώνουμε ότι το DIRT 5 θα είναι ένας από τους launch τίτλους των Xbox Series S/X και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό τις επόμενες εβδομάδες».

 

Η Codemasters βρίσκεται επίσης στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει με τη σειρά της το ίδιο – ότι το DIRT 5 θα είναι ένας από τους launch τίτλους των Xbox Series S/X στις 10 Νοεμβρίου 2020.

 

Το DIRT 5 θα κυκλοφορήσει επίσης στις 6 Νοεμβρίου στο Xbox One, στο PlayStation 4 και στα PCs, ενώ η έκδοση για την υπηρεσία Google Stadia θα εμφανιστεί στις αρχές του 2021.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment