Site icon Techsmart

Apple Macbook, έρχονται τα νέα μοντέλα 12 ιντσών

Τα νέα, ανανεωμένα Macbook 12 ιντσών που ανακοίνωσε η Apple, έρχονται με νέους επεξεργαστές Skylake 6ης γενιάς, αναβαθμισμένες κάρτες γραφικών και ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

H Apple παρουσίασε τα νέα μοντέλα Macbook 12 ιντσών τα οποία διαθέτουν νέους επεξεργαστές Skylake 6ης γενιάς (dual-core Intel Core M μέχρι 1.3GHz), ταχύτερη μνήμη (1866 MHz), αναβαθμισμένες κάρτες γραφικών (Intel HD Graphics 515) και ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (+1 ώρα λειτουργίας)!
Ο σχεδιασμός των νέων Macbook παραμένει ο ίδιος με το μοντέλο που παρουσιάστηκε πριν περίπου ένα χρόνο, ενώ και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του παραμένουν τα ίδια με μόνη και βασική διαφορά στην εμφάνιση να είναι η προσθήκη του Rose Gold χρώματος.
Έτσι λοιπόν τα νέα Macbook 12 ντσών θα κυκλοφορήσουν σε 4 χρώματα: Space Grey, Silver, Gold και Rose Gold ενώ η τιμή του νέου μοντέλου ξεκινάει από τα $1299 (1.1 GHz Core m3) και το πιο αναβαθμισμένο μοντέλο φτάνει τα $1599 (1.2 GHz Core m5).
Σύμφωνα με την Apple τα νέα Macbook είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ από τις 20 Απριλίου ενώ στην Ελλάδα αναμένεται να τα δούμε σύντομα.

Exit mobile version