Site icon Techsmart

Ashampoo Backup Pro 11: Το δίχτυ ασφαλείας για κάθε υπολογιστή με Windows + GIVEAWAY

Το Ashampoo Backup Pro 11 είναι ένα νέο και ευέλικτο πρόγραμμα δημιουργίας backup το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει ξεχωριστά αρχεία ή ολόκληρες μονάδες δίσκων σε online ή offline μέσα αποθήκευσης. Με τον αυξανόμενο κίνδυνο για μολύνσεις από ransomware και ιούς, η χρήση μιας λύσης backup συστήνεται ανεπιφύλακτα. Σύμφωνα με μία μελέτη από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας Πληροφοριών (BSI), οι μολύνσεις από ransomware έχουν αυξηθεί κατά 32% το 2016. Βασισμένο σε αυτά τα δεδομένα, το BSI προτείνει στις εταιρίες και τους ιδιώτες να έχουν υπόψην τους μία στρατηγική backup. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, το Ashampoo Backup Pro 11 έρχεται με ένα νέο χαρακτηριστικό διάσωσης συστήματος με υποστήριξη UEFI για τη δημιουργία δίσκων διάσωσης οι οποίοι μπορούν να επαναφέρουν κατεστραμμένα συστήματα. Η σχεδίαση και ο χειρισμός του Ashampoo Backup Pro 11 έχουν επανασχεδιαστεί ολοκληρωτικά για να κάνουν το πρόγραμμα πιο διαισθητικό και κατανοητό.

Τα Ransomware είναι μία απειλή η οποία μπλοκάρει το σύστημά σας και τα προσωπικά δεδομένα σας και ζητά ρήτρα για να το ξεκλειδώσει. Αυτού του είδους ιού αναλαμβάνει τον έλεγχο του υπολογιστή σας. Το Ashampoo Backup Pro 11 βοηθά τους χρήστες να επαναφέρουν το σύστημά τους σε μια προηγούμενη κατάσταση, επιτρέποντάς τους να συνεχίσουν τη δουλειά τους ανενόχλητοι.

Εξοικονόμηση χώρου και αποδοτική κρυπτογράφηση
Το Ashampoo Backup Pro 11 περιέχει μια νέα και προηγμένη τεχνολογία backup για να εξασφαληστεί ότι μόνο στα τροποποιημένα δεδομένα θα γίνει backup. Έτσι, εξοικονομείται και χρόνος και χώρος στο δίσκο έχοντας επίσης τη σιγουριά της πανίσχυρης κρυπτογράφησης των αρχείων.

Σύνοψη:

Νέο:Ashampoo Backup Pro 11
●Κάντε backup και επαναφέρετε ολόκληρα συστήματα σε Windows
●Κάντε backup δεδομένα σε σκληρούς δίσκους ή στο cloud
Νέο: Η λύση ενάντια στα ransomware
Νέο: Ολοκληρωτικά νέο με εύκολη διεπαφή χρήστη
Νέο: Διαισθητικός και καθαρός σχεδιασμός
Νέο: Χρήσιμη λειτουργία διάσωσης συστημάτων Windows
●Τιμή: 39,99 €
●Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.ashampoo.com/p/0559

Το techsmart σε συνεργασία με την εταιρία εξασφάλισε για 10 τυχερούς από εσάς keys για να κατεβάσετε το Ashampoo Backup Pro 11 εντελώς δωρεάν.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο

Exit mobile version