Διαρροή Samsung Galaxy Α7 και Galaxy Grand Max από την Κορέα

Διαρροή Samsung Galaxy Α7 και Galaxy Grand Max από την Κορέα

Λίγο πριν διέρρευσαν εικόνες των Samsung Galaxy Α7 και Galaxy Grand Max καθώς και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Στο Galaxy Α7, από άποψη προδιαγραφών έχουμε μια 5.2-ιντσών 1080p Super AMOLED οθόνη αφής, μια 13 MP κάμερα πίσω, 5 MP μπροστά, octa-core επεξεργαστή 1,5 GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB επεκτάσιμη αποθήκευση, και μπαταρία στα 2.500 mAh.

Θα τρέχει Android 4.4.4 KitKat και θα έχει αρκετές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS. Το Α7 θα είναι μόλις 6,3 χιλιοστά λεπτό και θα ζυγίζει 140 γραμμάρια.

Προχωρώντας, στο Galaxy Grand Max βλέπουμε μια 5.2-ιντσών οθόνη αφής LCD 720p, μια πίσω κάμερα 13 MP, 5 MP κάμερα στο μπροστινό μέρος, 1,2 GHz quad-core CPU, 1.5GB μνήμης RAM, 16GB ενσωματωμένη αποθήκευση (επεκτάσιμη μέσω καρτών microSD), και μπαταρία στα 2.500 mAh.

Επίσης, θα έρθει με το Android 4.4 KitKat προεγκατεστημένο, καθώς και υποστήριξη LTE. Είναι 7,9 χιλιοστά λεπτό.

Αυτά τα δύο τηλέφωνα θα τα δούμε σε κυκλοφορία πρώτα στη Νότια Κορέα στο εγγύς μέλλον, όπου το Galaxy Α7 θα προσφέρεται από τους τρεις φορείς της χώρας. Δεν υπάρχει κάποια σχετική πληροφόρηση για το αν οι συσκευές αυτές πρόκειται να πουληθούν σε άλλες χώρες, αλλά η εικασία μας είναι ότι θα το κάνουν.

Μείνετε συντονισμένοι πάντα στο techsmart.gr για περισσότερα νέα.

ts1 ts2

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: