Γνωρίστε το νέο ανοικτό πλαίσιο In-Cell Touch, μια εντυπωσιακή digital signage πρόταση με μοναδικό σχεδιασμό

Γνωρίστε το νέο ανοικτό πλαίσιο In-Cell Touch, μια εντυπωσιακή digital signage πρόταση με μοναδικό σχεδιασμό

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), παρουσιάζει μια καινοτόμα digital signage πρόταση, το νέο ανοικτό πλαίσιο In-Cell Touch (μοντέλο 43TNF5J-B). Κομψό και ελαφρύ, το ανοικτό πλαίσιο In-Cell Touch διαθέτει λειτουργία αφής ενσωματωμένη στην οθόνη, επιτρέποντας την υλοποίηση ενός καλαίσθητου σχεδιασμού μέσω του λεπτού πλαισίου σε σύγκριση με τα γενικά προϊόντα αφής που απαιτούν πρόσθετα εξαρτήματα αφής (μεμβράνη).

Σε σύγκριση με τα γενικά προϊόντα αφής, το TNF5J έχει καθαρή ποιότητα εικόνας χωρίς παραμορφώσεις και “γαλακτώδη” φαινόμενα που προκαλούνται από πρόσθετα μέρη μεμβράνης του αισθητήρα αφής. Επίσης, παρέχοντας ενσωματωμένα μέρη όπως οθόνη αφής, και σύστημα webOS, προσφέρει μοναδική ευελιξία σχεδίασης.

Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό του TNF5J είναι ότι προσφέρει ευρεία γωνία θέασης, χάρη στην τεχνολογία πάνελ IPS, που παρέχει καλύτερο έλεγχο των υγρών κρυστάλλων. Επιπρόσθετα, το TNF5J παρέχει μια πιο ρεαλιστική αίσθηση αφής, καθώς μπορεί να αναγνωρίσει έως και 10 σημεία πολλαπλής αφής ταυτόχρονα, και μέσω της οθόνης μπορούν να παρέχονται διάφορες υπηρεσίες χρήσης που βασίζονται στην αφή. Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα εγκατάστασης με κλίση 45 μοιρών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ανοικτό πλαίσιο αφής 43TNF5J-B μπορείτε να βρείτε εδώ.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment