Η LG επεκτείνει την ακουστική εμπειρία με το SPQ8

Η LG επεκτείνει την ακουστική εμπειρία με το SPQ8

Η LG προσφέρει στους φίλους του gaming και τους απαιτητικούς λάτρεις του κινηματογράφου μια νέα ακουστική εμπειρία με καθηλωτικό ήχο για το σπίτι, με το κιτ πίσω ηχείων SPQ8.

Το κιτ έχει ισχύ εξόδου 140W[1] και διαθέτει βελτιωμένη ασύρματη μονάδα και προσφέρει υψηλή ακρίβεια για μεγαλύτερη απόλαυση. Η σύνδεσή του με ένα LG Sound Bar θα αναβαθμίσει τον ήχο σε πραγματικό ήχο surround.

Το νέο κιτ πίσω ηχείων συνδυάζεται με το LG S80QY sound bar, το οποίο διαθέτει τριπλά κανάλια “up-firing”. Υπενθυμίζεται πως το LG S80QY διαθέτει τη λειτουργία TV Sound Mode Share [2](κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου της LG τηλεόρασής, προσφέροντας καθαρότερο, καλύτερο ήχο.

Και επειδή η LG νοιάζεται για ό,τι αγαπάς και ζεις, ανακαλύψτε το SPQ8 και κάνετε τη ζωή σας καλύτερη!

[1] Ο δέκτης και το πίσω ηχείο είναι συνδεδεμένα μέσω καλωδίων

[2] Η δυνατότητα κοινής χρήσης της λειτουργίας ήχου τηλεόρασης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment