Site icon Techsmart

LG UX 5.0, Τώρα η εμπειρία χρήσης γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική και καινοτόμα

Σε συνέχεια της κυκλοφορίας του νέου LG G5, η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει επίσης μια νέα έκδοση του περιβάλλοντος εργασίας (user interface), το LG UX 5.0. Σχεδιασμένο για μία εμπειρία χρήσης πιο παιχνιδιάρικη και καινοτόμα, το LG UX 5.0 θα προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη ευκολία όχι μόνο για τους χρήστες LG G5 αλλά και τους κατόχους των επερχόμενων μοντέλων smartphone.

Βασισμένο στο πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Marshmallow OS Android, το LG UX 5.0 μεταφέρει τη φιλοσοφία της LG για το μέλλον των κινητών τηλεφώνων. Με επίκεντρο την εμπειρία χρήσης, το LG UX 5.0 είναι διασκεδαστικό, ενισχυμένο και υποστηρίζει την εύκολη σύνδεση για την καλύτερη διαχείριση των LG Friends προσφέροντας μια πιο άνετη και δυνατή εμπειρία με την προσθήκη νέων λειτουργιών που επιτρέπουν στους χρήστες να απολαύσουν το G5 στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

«Αναλύσαμε τον τρόπο ζωής των χρηστών smartphones για να προσφέρουμε μια ανώτερη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας ενώ σε μεγάλο βαθμό επεκτείναμε τη χρηστικότητα με το LG UX 5.0», δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Το LG UX 5.0 και το G5 έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εμπειρία χρήσης υψηλής καινοτομίας που αντανακλά τις ανάγκες των πιο απαιτητικών καταναλωτών».

Διασκεδαστικό UX για τη σύνδεση με τους LG Friends

Το αποκορύφωμα του LG UX 5.0 είναι το LG Friends Manager, μία πολύπλευρη εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν εύκολα και να ελέγχουν τις μονάδες και τα αξεσουάρ- γνωστά ως LG Friends. Το LG Friends Manager ανιχνεύει τα κοντινά αξεσουάρ για εύκολη συνδεσιμότητα με το LG G5 καθώς και για την άμεση λήψη και εγκατάσταση όλων των απαιτούμενων εφαρμογών από το Google Play Store. Χωρίς προβλήματα και χωρίς αναζήτηση με το LG Friends Manager, η διαδικασία σύνδεσης του LG G5 με τους ‘Φίλους’ του δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη.

Το LG Friends παράγει μια διαφορετική οθόνη για κάθε LG friend. Όταν συνδέεται με το CAM 360, η οθόνη του G5 θα εμφανίσει την προεπισκόπηση φωτογραφιών και τις διαθέσιμες λειτουργίες λήψης. Το Friends Camera Album στο Gallery επιτρέπει στους χρήστες να ταξινομήσουν και να διαχειριστούν τις φωτογραφίες που τράβηξαν με το LG Friends όπως το 360 CAM και το Rolling Bot.

Ενισχυμένη εμπειρία χρήσης για μία ισχυρή οπτική εμπειρία

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του νέου Mobile User Interface LG UX 5.0 είναι η ενισχυμένη υποστήριξη στην εξαιρετικά ισχυρή κάμερα του LG G5. Η εικόνα αλλά και η λήψη βίντεο δεν ήταν ποτέ πιο διασκεδαστική με λειτουργίες όπως:

Ανθρωποκεντρικό UX για μεγαλύτερη ευκολία

Η LG αναβάθμισε το περιβάλλον λειτουργίας και συμπεριέλαβε αρκετά νέα έξυπνα χαρακτηριστικά στο LG UX 5.0 έτσι ώστε να ενισχύσει τη χρηστικότητα και την ευκολία, όπως:

Exit mobile version