Site icon Techsmart

Οι Henman και Haas μπαίνουν στο γήπεδο του Matchpoint – Tennis Championships

Η εκδοτική εταιρεία Kalypso Media και η εταιρεία ανάπτυξης Torus Games ανακοίνωσαν μια συναρπαστική, νέα προσθήκη στον επερχόμενο τίτλο τένις Matchpoint – Tennis Championships. Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, οι εμβληματικοί αθλητές του τένις Tim Henman και Tommy Haas θα βρίσκονται ανάμεσα στους licensed αθλητές της ολοκαίνουριας Legends Edition.

 

Το Matchpoint – Tennis ChampionshipsLegends Edition θα δοκιμάσει τις ικανότητες των παικτών στο γήπεδο, ενάντια σε μερικούς από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους του αθλήματος. Μαζί με τον Tim Henman και τον Tommy Haas, η Legends Edition θα περιλαμβάνει ένα ψηφιακό wallpaper και το soundtrack. Η συναρπαστική έκδοση θα προσφέρεται από όλα τα καταστήματα λιανικής ή ως πρόσθετο digital DLC.

 

Ο επερχόμενος εξομοιωτής τένις θα προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες, καθώς διαθέτει ρεαλιστικούς κανόνες Φυσικής για τη συμπεριφορά της μπάλας, εξειδικευμένα animations για τους αθλητές και απαράμιλλη μέθοδο ελέγχου του αθλητή. Οι παίκτες θα γνωρίσουν τι σημαίνει να είσαι ένας αληθινός θρύλος του τένις, είτε παίξουν ενάντια σε φίλους είτε δουλέψουν για να κατακτήσουν την κορυφή του λεπτομερούς career mode και του ξεχωριστού συστήματος κατάταξης με βάση τις επιδόσεις.

 

Το Matchpoint – Tennis Championships θα κυκλοφορήσει σε Xbox OneXbox Series X|SPlayStation 4|5 και Windows PC στις 7 Ιουλίου 2022. Ετοιμαστείτε να μπείτε στο γήπεδο και να βυθιστείτε στο κόσμο του τένις!

 

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

Exit mobile version