Site icon Techsmart

OnePlus 2, επίσημο με απίστευτα χαμηλή τιμή στα 329 δολάρια

Μετά από πολλές διαρροές και μια διαφημιστική εκστρατεία γεμάτη τρέιλερ, το OnePlus 2 είναι επιτέλους επίσημο. Ο διάδοχος του OnePlus One είναι κατασκευασμένο από πλαίσιο μαγνησίου και μεταλλικά κουμπιά.

Το τρομερό είναι η τιμολόγηση του OnePlus 2 η οποία ξεκινάει από τα $ 329 για το μοντέλο των 16GB με ενσωματωμένη μνήμη και $ 389 για την έκδοση των 64GB.

Το OnePlus 2 θα έχει StyleSwap (καπάκια) με διάφορα φινιρίσματα που περιλαμβάνουν μπαμπού, kevlar, black apricot, και τριανταφυλλιάς. Το Μαύρο με φινίρισμα sandstone θα είναι η προεπιλεγμένη εκδοχή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το OnePlus 2 διαθέτει Qualcomm Snapdragon 810 SoC, σε συνδυασμό είτε με 4GB μνήμη RAM και 64GB ενσωματωμένη μνήμη ή 16GB αποθηκευτικό χώρο με 3GB μνήμη RAM. Η οθόνη του ακουστικού έχει παραμείνει αμετάβλητη όσο αφορά το μέγεθος και την ανάλυση από το OnePlus One – δηλαδή 5.5″ ίντσες στα 1080p. Βέβαια η διαφορά είναι στην φωτεινότητα και με πιο ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων από την οθόνη που βρίσκεται στο OnePlus One.

Η κάμερα του smartphone είναι 13MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, εστίαση λέιζερ, και 1.3 μm pixels. Η δυνατότητα λήψης βίντεο είναι στα 4K, καθώς και 720p βίντεο σε αργή κίνηση στα 120fps. Στην μπροστινή πλευρά η κάμερα είναι στα 5MP.

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που ενσωματώθηκε στο OnePlus 2 λέγεται ότι είναι ταχύτερος από εκείνον του iPhone 6. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν έως και πέντε δακτυλικά αποτυπώματα στη συσκευή. Η μπαταρία του κινητού είναι στα 3,300mAh.

Θα έχει θύρα USB Type-C με ένα πακέτο προσαρμογής, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να επωφεληθούν από αξεσουάρ microUSB. Επίσης θα διαθέτει dual-nanosim, καθώς και συνδεσιμότητα 4G LTE.

Οι διαστάσεις τις συσκευής είναι 151,8 x 74,9 x 9,85 χιλιοστά και το βάρος του στα 175 γραμμάρια.

Για άλλη μια φορά OnePlus θα απαιτήσει μια πρόσκληση για την αγορά του OnePlus 2. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο κατασκευαστής υπόσχεται ότι προσκλήσεις θα είναι πολύ πιο εύκολο να τις λάβει ο κόσμος λόγω των μεγαλύτερων αποθεμάτων.

Το OnePlus 2 θα είναι διαθέσιμο για να το παραγγείλετε σε ορισμένες βασικές αγορές, στις 11 Αυγούστου και οι υπόλοιπες χώρες θα πάρουν τη συσκευή εντός του τρέχοντος έτους.

 

Exit mobile version