Site icon Techsmart

Πασχαλινός Διαγωνισμός του mygad.gr και TS με δώρο smartphone MLS iQTalk Aura 16GB

Ακόμα ένας διαγωνισμός του techsmart έφτασε. Το TS σε συνεργασία με το πολλά υποσχόμενο Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα mygad.gr (μέλος του δυναμικού ομίλου της Mamanet) προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη το Smartphone MLS iQTalk Aura 16GB.

Το δημιούργημα της MLS ακούει στο όνομα Aura και πρόκειται για ένα λιτό και κομψό, με σταθερό κράτημα, ιδιαίτερα ελαφρύ και άνετο στην παλάμη. Εσωτερικά ενισχυμένο με μεταλλικό σκελετό για μεγάλη ανθεκτικότητα.

Η MLS είναι η μοναδική εταιρία με έδρα την Ελλάδα που σχεδιάζει και παράγει υψηλού επιπέδου samrtphones. Το νέο δημιούργημα της εταιρίας είναι το MLS iQTalk Aura, μια πολύ κομψή συσκευή με αρκετά καλά χαρακτηριστικά. Το Aura έχει ισχυρό επεξεργαστή 8 πυρήνων στα 1,4GHz, 4,7 ίντσες οθόνη ανάλυσης HD 720, 1GB μνήμη RAM, 16GB εσωτερική αποθήκευση επεκτάσιμη έως 32GB μέσω καρτών MicroSD.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το σχετικό Hands-on Review του MLS iQTalk Aura 16GB από την Ελβετία εδώ

Ο Πασχαλινός διαγωνισμός ξεκινάει στις 22 Απριλίου 2016 και τελειώνει στις 02 Μαΐου 2016. Ο τυχερός νικητής/νικήτρια θα ανακοινωθεί στο συγκεκριμένο άρθρο (στα σχόλια) καθώς και μέσω email.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Προϊόν: MLS iQTalk Aura 16GB

Χρώμα: Grey

Τιμή: €200.00

Nικητής/Nικήτρια: Πωλίνα Γρυπάρη

Συνεργάτης: mygad.gr

 a Rafflecopter giveaway

[alert variation=”alert-warning”]ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα like, share και subscribe επιβεβαιώνονται στην διαδικασία εύρεσης νικητή. Στην περίπτωση που έχετε κάνει unlike, unsuscribe ή έχετε σβήσει το share τότε η συμμετοχή σας ακυρώνεται.[/alert]

Σε οποιαδήποτε περίπτωση προβλήματος που δεν εμφανίζετε παραπάνω το πλαίσιο του διαγωνισμού, μπορείτε να πάρετε μέρος από την ειδική σελίδα του διαγωνισμού στο facebook πατώντας ΕΔΩ

Ευχόμαστε Καλό Πάσχα σε όλους | TS Team

Exit mobile version