Site icon Techsmart

Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα POCO F3 και POCO X3 Pro

Δυο ολοκαίνουργιες ναυαρχίδες της POCO κατέφθασαν και στην Ελλάδα, έτοιμες να ταράξουν τα νερά των mid-range επιλογών που προσφέρει η αγορά, συνδυάζοντας τη δύναμη και την ταχύτητα με την ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

 

Το POCO X3 Pro ξεχωρίζει για τον ολοκαίνουργιο παντοδύναμο επεξεργαστή του, τη μπαταρία του και την οθόνη του, διατηρώντας τα ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά που έκαναν τον προκάτοχό του να αποτελεί κορυφαία επιλογή για απαιτητικούς gamers και φανατικούς της τεχνολογίας. Συγκεκριμένα:

 

 

Το POCO F3 έχει καθαρές επιδόσεις ναυαρχίδας και ανήκει στην πρώτη κατηγορία της μάρκας, ως η πιο ισχυρή, έως σήμερα, και ολοκληρωμένη συσκευή της – σε ασυναγώνιστη τιμή. Συγκεκριμένα:

 

 

 

Και οι δύο συσκευές ξεχωρίζουν με το φίνο σχεδιασμό, τα ελκυστικά χρώματά τους και τη 3D καμπυλόγραμμη πλάτη που τραβά αμέσως την προσοχή και αιχμαλωτίζει υπέροχα το φως σε διάφορες γωνίες – ένα μοντέρνο look που δένει αρμονικά με το σκούρο, από χρώμιο, λογότυπο της POCO και την κάθετη λωρίδα στη μέση.

 

Τιμές για την ελληνική αγορά 

 

Οι συσκευές POCO είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά με τις παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανική πώλησης, ενώ έρχονται και με early bird προσφορά μόνο για λίγες ημέρες.*

 

 

 

Επίσης το POCO X3 Pro έρχεται με προσφορά* και στο service. Για όσες συσκευές αγοραστούν από την ημερομηνία λανσαρίσματος έως και 15 μήνες μετά, θα έχουν μέσα στο πρώτο 6μηνο χρήσης τους, μια δωρεάν αλλαγή σπασμένης οθόνης.

 

*Οι προσφορές ισχύουν για αγορά από τα επίσημα κανάλια πώλησης της POCO

Exit mobile version