Συνεργασία Merge με Motion Twin για την κυκλοφορία του Dead Cells τον Αύγουστο

Η Merge Games ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη συνεργασία της με τη Motion Twin, την εταιρία ανάπτυξης που εδρεύει στο Μπορντό, για την κυκλοφορία του Dead Cells στις κονσόλες. Οι Γάλλοι developers θα κυκλοφορήσουν ψηφιακά το roguevania παιχνίδι τους στο Xbox One, στο PlayStation 4 και στο Nintendo Switch, ενώ η Merge θα προσφέρει εμπορικές εκδόσεις για το PlayStation 4 και το Nintendo Switch τον Αύγουστο.

 

Το Dead Cells έχει ήδη ξεπεράσει τις 700.000 πωλήσεις στο Steam Early Access και η Motion Twin ανυπομονεί να δείξει στους κατόχους κονσολών το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους. Ο παραγωγός της Motion TwinSteve Filby, σχολίασε: «Έχουμε μείνει άναυδοι με την επιτυχία του Dead Cells και με την αντίδραση της κοινότητας στο PC. Ο κόσμος που ζήτησε το παιχνίδι στις κονσόλες ήταν πολύς κι έτσι η συνεργασία με τη Merge για μια εμπορική έκδοση έχει απόλυτο νόημα. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους κατόχους κονσόλας στην κοινότητα μας, να ακούσουμε τα σχόλια τους και να συνεργαστούμε μαζί τους για μελλοντικές βελτιώσεις στο παιχνίδι.»

 

Ο γενικός διευθυντής της MergeLuke Keighran, πρόσθεσε: «Το Dead Cells είναι το τέλειο παιχνίδι για κονσόλα και η Merge είναι κατενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με την απίθανα ταλαντούχα ομάδα της Motion Twin

 

Το Dead Cells σας προσφέρει τον έλεγχο ενός αποτυχημένου αλχημικού πειράματος που προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει σε ένα ευρύ, συνεχώς εναλλασσόμενο και φαινομενικά καταραμένο νησί. Οι σκληρές αλλά δίκαιες μάχες, η σωστή ανταπόκριση των πλήκτρων χειρισμού, οι δύσκολοι αντίπαλοι, ο μόνιμος θάνατος και, φυσικά, η κυβίστηση έκτακτης ανάγκης που μπορεί να σας κάνει να ξεφύγετε από κάθε πρόβλημα, δημιουργούν ένα απαιτητικό, βίαιο και καθαρτικό action game.

 

 

Ζήστε την εμπειρία ενός roguevania παιχνιδιού, το οποίο αναμειγνύει ένα δυναμικό κόσμο, πολλές διαφορετικές διαδρομές και δεξιότητες που μπορείτε να ξεκλειδώσετε, με το άγχος της συνεχούς απειλής του μόνιμου θανάτου. Δεν υπάρχει checkpoint. Μπορείτε είτε να εξοντώσετε το τελικό boss με τη μία ή να προσπαθήσετε από την αρχή. Βέβαια, διατηρείτε ένα μέρος της προόδου σας για τις επόμενες προσπάθειες – τις νέες διαδρομές που έχετε ξεκλειδώσει, πρόσβαση σε νέα επίπεδα, μεταλλάξεις, ικανότητες και όπλα.

 

Μιλώντας για όπλα, το Dead Cells φιλοξενεί μια πληθώρα τρόπων για να εξοντώσετε τους εχθρούς σας. Μια μεγάλη ποικιλία σπαθιών, τόξων και φυσικά ξορκιών, αλλά και μαστίγια, χειροβομβίδες και πυργίσκους, καθένα από τα οποία έχει τη δική του ιδιαιτερότητα. Επιπλέον, οι μεταλλάξεις και οι πάπυροι σας επιτρέπουν να εξελίξετε και να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας διαφορετικά σε κάθε προσπάθεια.

 

Σε τελική ανάλυση όμως, είναι οι δικές σας ικανότητες ως παίκτες που έχουν περισσότερη σημασία. Τα παιχνίδια αυτού του είδους στηρίζονται στη συνεχή εξέλιξη των ικανοτήτων σας, μέχρι εκείνο το ακατάβλητο εμπόδιο να γίνει το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Υπομονή, θα γίνετε καλύτεροι!… τελικά.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: