Site icon Techsmart

Τα Galaxy A52, A52 5G και A72 κάνουν την καινοτομία προσιτή σε όλους

Η Samsung Electronics Co., Ltd παρουσίασε σήμερα τα Samsung Galaxy A52, A52 5G και A72, τις νέες συσκευές της σειράς Samsung Galaxy A που καθιστoύν την καινοτομία προσιτή σε όλους. Με τα νέα Samsung Galaxy A οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν και να εκφράζονται μέσα από μια καταπληκτική κάμερα και να απολαμβάνουν καλύτερη εμπειρία προβολής με μεγαλύτερη ευκρίνεια και ομαλότερη πλοήγηση στην οθόνη, ενώ επωφελούνται από καινοτόμα χαρακτηριστικά της σειράς Galaxy, όπως η αντοχή στο νερό και η μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Επίσης, η νέα σειρά Samsung Galaxy A προσφέρει πρόσβαση στο ευρύτερο οικοσύστημα συνδεδεμένων Galaxy συσκευών, όπως τα Galaxy Buds Pro, το Galaxy SmartTag και το Galaxy Tab[1] για ακόμη πιο διευρυμένη εμπειρία κινητής.

«Η Samsung προσπαθεί να δώσει στους καταναλωτές αυτό που θέλουν και χρειάζονται περισσότερο. Για αυτόν το λόγο, δημιουργήσαμε τη σειρά Galaxy A με το όραμα να κάνουμε τις καινοτομίες Galaxy διαθέσιμες σε όλους», δήλωσε ο Dr. TM Roh, President και Head of Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Τα Galaxy A52, A52 5G και A72 εκφράζουν τη φιλοσοφία της μάρκας Galaxy σε συνδυασμό με πρωτοποριακές καινοτομίες, υπηρεσίες και λειτουργίες σε προσιτή τιμή».

Δημιουργία, επικοινωνία και αυτοέκφραση με μια καταπληκτική κάμερα

Η Samsung έθεσε τον πήχη ψηλά για την ποιότητα της κάμερας και τα Galaxy A52, A52 5G και A72 δεν διαφέρουν. Καθώς φέρνουν τις συναρπαστικές καινοτομίες κάμερας στη νέα σειρά Galaxy A, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν πιο διασκεδαστικές και ευέλικτες λειτουργίες για φωτογραφίες και βίντεο.

Εκπληκτική οθόνη και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός

Η Samsung βελτιώνει τις εμπειρίες και το στυλ με την ευκρινή οθόνη και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που ταιριάζει και αντανακλά τη ζωή των χρηστών.

Διεύρυνση των εμπειριών χάρη στην ισχύ ενός εκπληκτικού οικοσυστήματος Galaxy

Η νέα εμπειρία της σειράς Galaxy A ενισχύεται από την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το οικοσύστημα Samsung Galaxy.

Περισσότερες εκπληκτικές λειτουργίες χάρη στο οικοσύστημα Galaxy

Η νέα Galaxy A διατίθεται με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες Galaxy που αξίζουν σε όλους τους χρήστες συσκευών Galaxy.

 

Διαθεσιμότητα

Η νέα σειρά Galaxy A Series θα διατίθεται από τις 22 Μαρτίου 2021 σε Ελλάδα και Κύπρο στις αποχρώσεις Awesome Violet, Awesome Blue, Awesome Black, και Awesome White[16]. Για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 22 Μαρτίου 2021 ως 11 Απριλίου 2021, θα δίνεται ως δώρο ένα Galaxy Buds Plus[17].

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Samsung Galaxy A52, A52 5G και A72, παρακαλούμε επισκεφθείτε τα www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ή www.samsung.com/galaxy.

[1] Τα Galaxy Buds Pro, Galaxy SmartTag, και Galaxy Tab πωλούνται ξεχωριστά.

[2] Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις αγορές και τους παρόχους.

[3] Η SGS, η κορυφαία εταιρία πιστοποίησης διεθνώς, απένειμε στην οθόνη της σειράς πιστοποίηση Φροντίδας Ματιών, χάρη στην ικανότητά της να μειώνει το μπλε φως. Η πιστοποίηση μπορεί να βρεθεί στο www.sgs.com.

[4] Η λειτουργία Eye Comfort Shield είναι απενεργοποιημένη στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, και πρέπει να ενεργοποιηθεί από τις Ρυθμίσεις τηλεφώνου.

[5] Το Galaxy SmartTag πωλείται ξεχωριστά.

[6] Η λειτουργία Private Share επιτρέπει ασφαλέστερη κοινή χρήση με τεχνολογία κρυπτογράφησης που βασίζεται σε blockchain και λειτουργεί μεταξύ Galaxy smartphones με Android P ή μεταγενέστερο. Απαιτείται λήψη της εφαρμογής για την αποστολή /λήψη συνδέσμου Private Share. Μετά την κοινή χρήση, οι αποστολείς μπορούν να ανακαλέσουν τα αρχεία από τους λήπτες.

[7] Τα Galaxy A72 και Galaxy A52 έχουν ταξινόμηση IP67. Με βάση τις συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε 1 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για παραλία, χρήση πισίνας και σαπουνόνερο. Σε περίπτωση που χυθούν υγρά που περιέχουν ζάχαρη στο τηλέφωνο, συνιστάται το ξέπλυμα της συσκευή με καθαρό νερό, πατώντας τα πλήκτρα. Ασφαλές μόνο σε χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το τρεχούμενο νερό βρύσης ή το ντους, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.

[8] Η διαθεσιμότητα διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή.

[9] Υπολογίζεται με βάση το προφίλ χρήσης ενός μέσου / τυπικού χρήστη. Αξιολογείται ανεξάρτητα από το Strategy Analytics μεταξύ 2021.01.20-01.31 στο Ηνωμένο Βασίλειο με εκδόσεις πριν από την κυκλοφορία των SM-A725, SM-A525, SM-A526, SM-A325, SM-A326 με προεπιλεγμένη ρύθμιση χρησιμοποιώντας δίκτυα LTE και 5G Sub6 (ΔΕΝ έχει δοκιμαστεί σε δίκτυο 5G mmWave). Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα των κλήσεων και των μηνυμάτων, τον αριθμό των φορών που φορτίζονται και πολλούς άλλους παράγοντες.

[10] Τα Galaxy A52 LTE και A52 5G έχουν μπαταρία χωρητικότητας 4,500mAh, και το Galaxy A72 έχει μπαταρία χωρητικότητας 5,000mAh.

[11] Η διαθεσιμότητα δικτύου 5G και η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη.

[12] Η SD κάρτα πωλείται ξεχωριστά.

[13] One UI 3.1

[14] Αυτά τα υλικά είναι πιστοποιημένα ως PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification), SFI (Sustainable Forestry Initiative) και FSC (Forest Stewardship Council) certified

[15] Μετά την αρχική κυκλοφορία του τηλεφώνου. Η διαθεσιμότητα ασφάλειας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή και την αγορά. Οι λίστες των μοντέλων ενημέρωσης ασφαλείας υπόκεινται σε αλλαγές και θα επανεξετάζονται σε περιοδική βάση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα «Ενημερώσεις ασφαλείας» της Samsung για κινητά https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb

[16] Τα διαθέσιμα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

[17] Η εξαργύρωση θα γίνεται μέσω Samsung Members έως 11 Μαΐου 2021.

Exit mobile version