Site icon Techsmart

Sofia Davila: Η «Μαύρη Χήρα» του Facebook

Η εντυπωσιακή Sofia Davila είναι μόνο 21 ετών, ωστόσο έχει ήδη προλάβει να διαπράξει σωρεία ληστειών κατά ανυποψίαστων ανδρών – 15 τον αριθμό – που “ψάρευε στο διαδίκτυο. Η συνταγή της απλή: Αποπλανούσε, νάρκωνε και λήστευε.

Το έργο της καθόλου δύσκολο, αν δει κανείς τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο. Η εντυπωσιακή Sofia που αποπλανούσε on line τα θύματά της έχει πάρει τον τίτλο “Μάυρη Χήρα” του Facebook. H υπόθεση έφτασε στις αρχές όταν πάνω από 15 άνδρες αποτάνθηκαν στην αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής απάτης.

Η όμορφη 21χρονη πόσταρε αμέτρητες σέξι φωτογραφίες στα social media και στη συνέχεια έκλεινε ραντεβού με τους άνδρες που προσελκύονταν από αυτές κι έριχνε υπνωτικό στο ποτό τους.

Το εκπληκτικό είναι ότι η αδίστακτη Sophia έπεσε στα χέρια των αρχών όταν ισχυρίστηκε ότι η ίδια έπεσε θύμα ληστείας.
Οι αρχές γνώριζαν από διάφορες καταγγελίες τη δράση μιας γυναίκας που έκανε σειρά ληστειών χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και την γοητεία της.

Η μέθοδος της Sophia ήταν να φλερτάρει για διάστημα περίπου 2 εβδομάδων με το υποψήφιο θύμα εξ αποστάσεως, μέσω facebook. Στη συνέχεια κλεινόταν το πρώτο ραντεβού το οποίο κυλούσε χωρίς παρατράγουδα. Το δεύτερο ραντεβού δινόταν στο σπίτι του θύματος, όπου η Sophia τον νάρκωνε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός θύματος,του 39χρονου Diego, η Sophia δεν πρέπει να δρούσε μόνη, καθώς, όταν συνήλθε, βρέθηκε με τα πόδια και τα χέρια δεμένα στο κρεβάτι και είδε δυο άνδρες να αδειάζουν το σπίτι του.

Όπως κατέθεσε ο ίδιος, “φλερτάραμε ο ένας τον άλλο για περίπου δυο εβδομάδες και μετά εκείνη μου πρότεινε να συναντηθούμε. Πήγαμε σε ένα μοτέλ, περάσαμε ωραία και τότε εκείνη πρότεινε να ξανασυναντηθούμε. Δεν είδα κάτι ύποπτο. Την επόμενη φορά ήρθε στο σπίτι μου, είπε ότι θέλει να πιει ένα ποτό και μου έβαλε κι εμένα ένα. Άρχισα να μην αισθάνομαι καλά και λιποθύμησα. Όταν ξύπνησα τα χέρια και τα πόδια μου ήταν δεμένα και είδα δυο άνδρες να παίρνουν την τηλεόραση, το στέρεο και άλλα πράγματα”.

Όπως έγινε γνωστό εκτός της Sophia, συνελήφθησαν και δυο άνδρες, φερόμενοι ως συνεργοί της.

 

Exit mobile version