Site icon Techsmart

Ανακοινώθηκε το Dead by Daylight της Behaviour Interactive για το Switch

Η Behaviour Interactive βρίσκεται στην συναρπαστική θέση να γιορτάζει την τρίτη επέτειο του horror multiplayer παιχνιδιού της, Dead by Daylight. Η εταιρία ανάπτυξης εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της έκδοσης για το Nintendo Switch και την προσθήκη νέου περιεχομένου.

 

Το ασύμμετρο multiplayer horror game Dead by Daylight θα κυκλοφορήσει στο Switch στις 24 Σεπτεμβρίου. Εκτός από το βασικό περιεχόμενο, η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει 4 νέα κεφάλαια με 9 δολοφόνους και 10 επιζώντες για να επιλέξετε. Επιπλέον, η Behaviour Interactive θα συμπεριλάβει 3 νέα cosmetic packs που θα δώσουν στους παίκτες περισσότερη αξία για το προϊόν που θα αγοράσουν.

 

Το Dead by Daylight για το Switch θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην E3 του Ιουνίου, στο περίπτερο της Nintendo, στη δυτική πτέρυγα του συνεδριακού κέντρου του Λος Άντζελες.

 

Τι είναι το Dead by Daylight

 

Το Dead by Daylight είναι ένα ασύμμετρο multiplayer horror game, στο οποίο ένας τρελός δολοφόνος κυνηγά τέσσερις φίλους σε ένα τρομακτικό εφιάλτη. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους τόσο του δολοφόνου όσο και των επιζώντων σε ένα θανάσιμο παιχνίδι επιβίωσης. Είναι μια ώριμη παραλλαγή του «κρυφτού». Το Dead by Daylight διατίθεται αυτήν την στιγμή στα PCs και στις κονσόλες.

Exit mobile version