Το ρομποτικό platformer Shiny αποκτά αστραφτερό, πρόσθετο περιεχόμενο

Το ρομποτικό platformer Shiny αποκτά αστραφτερό, πρόσθετο περιεχόμενο

Η εκδοτική εταιρία SOEDESCO αποκάλυψε πως από σήμερα οι παίκτες μπορούν να κάνουν τον λογαριασμό τους στο PlayStation 4 να λάμψει περισσότερο με themes και avatars από το οικογενειακό platformer Shiny. Τα themes και τα avatars προσφέρονται σε δύο διαφορετικά πακέτα, ένα από τα οποία περιλαμβάνει και το βασικό παιχνίδι.

Πέντε αστραφτερά avatars

Τα πέντε avatars αντιστοιχούν σε διαφορετικούς ρομποτικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού Shiny. Αυτά τα αξιαγάπητα ρομπότ, που ονομάζονται DouglasLucyKramerGiorgio και Norelius, αντιπροσωπεύουν διαφορετικά μέλη της ομάδας ανάπτυξης Garage 227 που δημιούργησε το Shiny.

 

Δύο λαμπερά themes

Εκτός από τα avatars, υπάρχουν επίσης δύο γυαλιστερά, νέα themes. Το πρώτο είναι ένα δυναμικό theme που ονομάζεται «hold on». Απεικονίζει τον τρόπο με τον οποίο ο βασικός χαρακτήρας Kramerμεταδίδει την ενέργειά του για να αναζωογονήσει ένα άλλο ρομπότ. Η προσφορά ζωτικής ενέργειας για να σωθούν άλλοι είναι ένα από τα βασικά θέματα στο Shiny. Το δεύτερο theme, το οποίο ονομάζεται «working class heroes», απεικονίζει το υπέροχο καστ των ρομπότ που πρωταγωνιστούν στο Shiny.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment