Site icon Techsmart

Ανακοινώθηκε το Ranch Simulator για το 2021 (video)

 Η Excalibur Games και η Toxic Dog ανακοίνωσαν με υπερηφάνεια το Ranch Simulator, ένα καινούριο παιχνίδι αποκατάστασης, καλλιέργειας και κυνηγιού που διαδραματίζεται σε μια απομονωμένη, δασωμένη κοιλάδα, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021 σε στάδιο Early Access για τα PCs.

 Χτίστης. Αγρότης. Κυνηγός. Έμπορος. Η διαχείριση μιας φάρμας δεν είναι αναμφίβολα η μέση εργασία. Πιστεύετε πως έχετε τις ικανότητες να μετατρέψετε το παρακμασμένο αγρόκτημα της οικογένειας σας στην πιο προσοδοφόρα φάρμα της κοιλάδας; Τότε ήρθε η ώρα να ταξιδέψετε στην εξοχή σε αυτό το γοητευτικό single και multiplayer openworld simulator.

 Τι είναι το Ranch Simulator

 Τα χρόνια φέρθηκαν άσχημα στη φάρμα της οικογένεια σας και θα χρειαστεί χρόνος και χρήματα για να την επαναφέρεται στο μεγαλείο του παρελθόντος. Αγοράστε εργαλεία από το τοπικό παντοπωλείο και μια σειρά οχήματα από το συνεργείο για να βοηθήσετε στην αποκατάσταση. Ανακαινίστε το βασικό οίκημα, αποφασίστε τα ζώα που θέλετε να εκθρέψετε και κατασκευάστε τους αχυρώνες, τους στάβλους και όποια άλλη εγκατάσταση χρειάζεστε για να κρατήσετε τα ζώα ασφαλή.

 

Exit mobile version