Ανακοινώθηκε το Ranch Simulator για το 2021 (video)

Ανακοινώθηκε το Ranch Simulator για το 2021 (video)

 Η Excalibur Games και η Toxic Dog ανακοίνωσαν με υπερηφάνεια το Ranch Simulator, ένα καινούριο παιχνίδι αποκατάστασης, καλλιέργειας και κυνηγιού που διαδραματίζεται σε μια απομονωμένη, δασωμένη κοιλάδα, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021 σε στάδιο Early Access για τα PCs.

 Χτίστης. Αγρότης. Κυνηγός. Έμπορος. Η διαχείριση μιας φάρμας δεν είναι αναμφίβολα η μέση εργασία. Πιστεύετε πως έχετε τις ικανότητες να μετατρέψετε το παρακμασμένο αγρόκτημα της οικογένειας σας στην πιο προσοδοφόρα φάρμα της κοιλάδας; Τότε ήρθε η ώρα να ταξιδέψετε στην εξοχή σε αυτό το γοητευτικό single και multiplayer openworld simulator.

 Τι είναι το Ranch Simulator

 Τα χρόνια φέρθηκαν άσχημα στη φάρμα της οικογένεια σας και θα χρειαστεί χρόνος και χρήματα για να την επαναφέρεται στο μεγαλείο του παρελθόντος. Αγοράστε εργαλεία από το τοπικό παντοπωλείο και μια σειρά οχήματα από το συνεργείο για να βοηθήσετε στην αποκατάσταση. Ανακαινίστε το βασικό οίκημα, αποφασίστε τα ζώα που θέλετε να εκθρέψετε και κατασκευάστε τους αχυρώνες, τους στάβλους και όποια άλλη εγκατάσταση χρειάζεστε για να κρατήσετε τα ζώα ασφαλή.

 

  • Φροντίστε τα κοπάδια σας – Η κατασκευή μεγάλων κτηρίων είναι ένα πράγμα. Η αποπληρωμή τους; Αυτό θα εξαρτηθεί από τις ικανότητες σας στην εκτροφή ζώων. Η επίβλεψη μιας επικερδούς επιχείρησης είναι καθημερινή υπόθεση. Μόλις επιλέξετε και αγοράσετε το κοπάδι σας, το τακτικό τάισμα και πότισμα θα το κρατήσει υγιές. Η επιτυχημένη εκτροφή και η προσεκτική φροντίδα των μικρών θα βοηθήσει στα κέρδη από τα κοπάδια σας – και όσα περισσότερα προϊόντα πουλάτε, τόσο περισσότερο εισόδημα θα κερδίζετε από τη σκληρή δουλειά σας.
  • Βγείτε για κυνήγι – Έξω από το ήσυχο σπιτικό σας υπάρχει ένα μεγάλο, ελεύθερο προς εξερεύνηση περιβάλλον γεμάτο άγρια ζώα. Έτσι, όποτε θέλετε να χαλαρώσετε, μπορείτε απλά να πάρετε το έμπιστο τουφέκι σας και να βγείτε στο δάσος για να κυνηγήσετε ελάφια και αρκούδες. Θυμηθείτε όμως, τα άγρια ζώα έχουν τους δικούς τους νόμους και δεν είστε ο μόνος έμπειρος κυνηγός σε αυτόν τον τόπο. Κάποιες φορές το σταθερό χέρι και η οξεία όραση σας θα χρειαστούν στη φάρμα για να σταματήσετε τους πεινασμένους λύκους από το να μετατρέψουν το όνειρο σας σε εφιάλτη.
Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment