Site icon Techsmart

H Samsung βραβεύτηκε με 48 iF Design Awards

Η Samsung Electronics Co. Ltd. διακρίθηκε με 48 iF Design Awards, συμπεριλαμβανομένων και 7 χρυσών βραβείων. Οι περισσότερες διακρίσεις (39 βραβεία) αφορούν στον υψηλό σχεδιασμό των προϊόντων, πέντε από αυτά στον επικοινωνιακό σχεδιασμό και τέσσερα στη σχεδιαστική φιλοσοφία.

Τα βραβεία iF Design είναι ευρέως γνωστά ως ένας από τους τρείς διεθνείς διαγωνισμούς στο χώρο του design, ξεκίνησαν το 1953 στη Γερμανία και διοργανώνονται από το International Forum Design. Τα βραβεία χωρίζονται σε 5 κατηγορίες: τον προϊοντικό σχεδιασμό, τον επικοινωνιακό σχεδιασμό, το σχεδιασμό συσκευασίας, την αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου και τον επαγγελματικό σχεδιασμό. Οι κριτικές επιτροπές, που αποτελούνται από διεθνώς αναγνωρισμένους ειδικούς, αξιολογούν το κάθε προϊόν με βάση την ποιότητα του σχεδιασμού, τη χρήση των υλικών κατασκευής και την καινοτομία του. Συνολικά 75 προϊόντα είναι αυτά που κερδίζουν χρυσά βραβεία.

 

«Είναι τιμή μας που το International Forum Design αναγνωρίζει τη δέσμευσή μας στο μοναδικό προϊοντικό μας σχεδιασμό, που επιτρέπει στους καταναλωτές μας να ανακαλύπτουν νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με την τεχνολογία», δήλωσε ο BK Yoon, Πρόεδρος και CEO της Samsung. «Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε, με στόχο να δημιουργούμε προϊόντα με εύχρηστο και έξυπνο σχεδιασμό για όλο τον κόσμο».

 

Τα ακόλουθα προϊόντα και concepts είναι εκείνα που κέρδισαν χρυσό βραβείο για τον καινοτόμο σχεδιασμό τους:

Exit mobile version