Η Samsung στο Design Lab Athens 2015

Η Samsung στο Design Lab Athens 2015

Η Samsung Electronics Hellas συμμετείχε ως Τεχνολογικός Χορηγός στο Design Lab Athens 2015, που είχε ως θέμα το σύγχρονο design για νέες τάσεις και καινοτόμα προϊόντα.

Η συμμετοχή της Samsung στο Design Lab Athens 2015 είχε στόχο να αναδείξει τη στενή σχέση μεταξύ της τεχνολογίας και της αισθητικής των χώρων. Τα προϊόντα της Samsung διακρίνονται για τον κομψό και εντυπωσιακό σχεδιασμό τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά κάποια από τα πλέον πρόσφατα τεχνολογικά επιτεύγματα της Samsung, όπως τη φορητή συσκευή εικονικής πραγματικότητας Gear VR Innovator Edition για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, τα Galaxy S6 και Galaxy S6 edge, τις νέες SUHD τηλεοράσεις της εταιρείας των σειρών JS9500 και JS9000, καθώς και το νέο κυρτό monitor 34” SE790C.

Το Design Lab Athens 2015 πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως και τις 17 Μαΐου στην Τεχνόπολη και κατά τη διάρκεια του παρουσιάστηκαν σημαντικές προτάσεις υλικών, υπηρεσιών και αντικειμένων design.

Samsung SUHD TV_Design Lab Athens

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: