Site icon Techsmart

Εκδήλωση Google Arts & Culture και Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Τι είναι το Google Arts & Culture?

Η πλατφόρμα πολιτισμού Google Arts & Culture φέρνει κοντά σας πάνω από 1.500 μουσεία από ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ένας εκπληκτικός τρόπος για να εξερευνήσετε την τέχνη, την ιστορία και τα θαύματα του κόσμου, από το περίφημο «υπνοδωμάτιο» του Βαν Γκογκ έως το κελί του Μαντέλα στη φυλακή. Η εφαρμογή Google Arts & Culture διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο τόσο σε iOS όσο και σε Android. Από το 2011, η ομάδα μας συνεργάζεται με πολλούς  πολιτιστικούς φορείς σε θέματα καινοτομίας. Αναπτύσσουμε τεχνολογίες που συμβάλλουν στη διατήρηση και διάδοση του πολιτισμού και επιτρέπουν στους επιμελητές εκθέσεων να δημιουργούν συναρπαστικές μουσειακές εκθέσεις τόσο διαδικτυακά όσο και στο φυσικό περιβάλλον ενός μουσείου. Μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τα πρόσφατα έργα μας στο επίσημο blog της Google Keyword.

 

Ο σκοπός του Google Arts & Culture είναι διπλός. Πρώτον, κάνει την τέχνη και τον πολιτισμό προσβάσιμα σε όλους, όπου κι αν βρίσκονται. Δεύτερον, αποσκοπεί να είναι εταίρος καινοτομίας στον πολιτιστικούς φορείς. Συνεργαζόμαστε με πολιτιστικές οργανώσεις για να τις βοηθάμε να μοιράζονται και να διαφυλάσσουν το πολιτιστικό περιεχόμενο και να δημιουργούν συναρπαστικές πολιτιστικές εμπειρίες, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής.

 

Συνεργαζόμαστε με τους πολιτιστικούς φορείς για να καινοτομούμε από κοινού και να αναπτύσσουμε τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, ενώ δίνουμε ελεύθερη πρόσβαση στη τεχνολογία μας για να αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά.

 

Το Google Arts & Culture σε αριθμούς:

Exit mobile version