Αποκλειστική συνέντευξη του WWE Superstar, Cesaro, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Game R1»

Αποκλειστική συνέντευξη του WWE Superstar, Cesaro, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Game R1»

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Game R1» της COSMOTE TV, παραχώρησε ο WWE Superstar και SmackDown Tag Team Champion, Cesaro, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου videogame της 2K Games, «WWE 2K Battlegrounds». Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο Cesaro μίλησε στον Παύλο Παπαπαύλου για το επιτυχημένο videogame, για το πώς βίωσε την νέα παγκόσμια κατάσταση με τον κορωνοϊό, αλλά και για το πώς τα videogames ήταν λύση για τον ίδιο και τους φαν του. H συνέντευξη του Cesaro θα προβληθεί στο νέο επεισόδιο του «Game R1», την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 22.30 (COSMOTE SPORT 1HD). Μετά την προβολή του στο κανάλι, το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν θέαση, μέσα από τον on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS, καθώς και από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Το WWE 2K Battlegrounds είναι η φετινή κυκλοφορία της δημοφιλούς σειράς για τα wrestling videogames και στρέφεται σε ένα πιο arcade και χιουμοριστικό στιλ, για να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση στους gamers. Περιλαμβάνει πάνω από 70 WWE Superstars και Legends σε πολλά και διαφορετικά στιλ ρινγκ. Το παιχνίδι κυκλοφορεί για PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και Google Stadia.

 

Το νέο επεισόδιο θα φιλοξενήσει, επίσης, αφιέρωμα στις νέες αφίξεις videogames που κυκλοφορούν τον Αύγουστο, παρουσίαση των ειδικών gaming γυαλιών Gunnar Lightning Bolt 360, αλλά και unboxing της συλλεκτικής έκδοσης για το Marvels Avengers videogame.

 

Την εκπομπή «Game R1» παρουσιάζουν ο Παύλος Παπαπαύλου και η Κορίνα Ντιλενιάν.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment