Η PUMA και η MOTOROLA συνεργάζονται για τα ρετρό, εμπνευσμένα από την τεχνολογία, RS-X SNEAKERS

Η PUMA και η MOTOROLA συνεργάζονται για τα ρετρό, εμπνευσμένα από την τεχνολογία, RS-X SNEAKERS

Το sports brand PUMA και η εταιρία τηλεπικοινωνιών Motorola συνεργάζονται και επαναπροσδιορίζουν το sport style με τα συλλεκτικά RS-X SNEAKERS.

Ενενήντα χρόνια τώρα, η Motorola έχει πρωτοπορήσει στην καινοτομία – είτε πρόκειται για την αποστολή μηνυμάτων από τη σελήνη, είτε για τη δημιουργία του πρώτου κινητού τηλεφώνου, ή ακόμα και για την ανάπτυξη του πρώτου smartphone με δυνατότητα 5G σύνδεσης, με το moto z3 με 5G moto mod.

Η συνεργασία αυτή είναι αποτέλεσμα της συνάντησης δύο brands που αλλάζουν τα δεδομένα: το ένα στον αθλητισμό και το στυλ, το άλλο στην τεχνολογία και την καινοτομία και έχει ως αποτέλεσμα μια συλλογή γεμάτη νοσταλγία, εμπνευσμένη από τα σχέδια κινητών τηλεφώνων της Motorola.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία αυτή με την Motorola, brand που είναι εξίσου αποφασισμένο να προωθήσει την καινοτομία και τον πολιτισμό”, δήλωσε ο Adam Petrick, Global Director for Brand & Marketing της PUMA. “Μαζί με την Motorola, πηγαίνουμε την κατηγορία των sneakers στο επόμενο επίπεδο, με μια νέα σχεδιαστική ματιά στο στυλ της δεκαετίας του ‘80 και στοιχεία εμπνευσμένα από την τεχνολογία”.

“Με πάνω από 90 χρόνια καινοτομίας, η Motorola έχει κατασκευάσει κάποια από τα πιο αγαπημένα κινητά τηλέφωνα που έχουν αλλάξει την ποπ κουλτούρα”, δήλωσε η Renata Altenfelder, Global Brand Marketing Lead της Motorola. “Η συνεργασία αυτή με την PUMA αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς το στυλ και η τεχνολογία μπορούν να εμπνεύσουν το ένα το άλλο.”

 

 Η PUMA παρουσιάζει τα RS-X TECH SNEAKERS

Η PUMA, ενισχύοντας το διαρκές όραμά της για καινοτόμο στυλ, παρουσιάζει το RS-X Tech Sneakers. Αλλάζοντας ριζικά τον κόσμο των sneakers, η τελευταία προσθήκη της οικογένειας, έχει σχεδιαστεί για το μέλλον.

Διακοσμημένο με κομψή επένδυση από πλέγμα και ύφασμα, το RS-X Tech είναι εφοδιασμένο με την original τεχνολογία RS στην εσωτερική σόλα του. Η στιλάτη εμφάνισή του ολοκληρώνεται με κομψή δερμάτινη επικάλυψη, ανάγλυφο τακούνι και RS PUMA branding. Tα RS-X Tech Sneakers κυκλοφορούν σε αποχρώσεις PUMA Black, Vaporous Gray & PUMA White.

 

 

Η κολεξιόν PUMA x MOTOROLA είναι εδώ και είναι ρετρό!

Εμπνευσμένα από τα σχέδια κινητών τηλεφώνων της Motorola, τα RS-X Tech Motorola αναδεικνύουν συγκεκριμένα στοιχεία που παραπέμπουν στα κινητά τηλέφωνα των δεκαετιών του ’80, του ’90 και του 2000. Με υφή στην εξωτερική σόλα που θυμίζει το πληκτρολόγιο του κινητού τηλεφώνου, τα RS-X Tech Motorola είναι διακοσμημένα με “hellomoto” badging στη μία τους πλευρά και το MOTO batwing στα τακούνια τους. Κατασκευασμένα για μια νέα γενιά hustlers, τα  RS-X Tech Motorola καταφτάνουν σε μια φουτουριστική γκάμα χρωμάτων, όπως PUMA Silver – Sodalite Blue. Συνεχίζοντας στην ίδια θεματική και με σειρά ρούχων, όπως μπλούζες, φούτερ και σορτς, η συλλογή κυκλοφορεί στα χρώματα της Motorola από τη δεκαετία του ’80, με ξεχωριστά γραφικά που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά ορόσημα στην εξέλιξη της επικοινωνίας – pagers, brick phones και τηλέφωνα με πληκτρολόγιο QWERTY.

Τα RS-X TECH Motorola και RS-X Tech sneakers, με εξαιρετικές λεπτομέρειες σχεδίασης και μια κομψή, φουτουριστική χρωματική παλέτα, θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα PUMA.com, PUMA και σε καταστήματα παγκοσμίως, στις 4 Μαΐου.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment