Η Pylones Hellas παρουσίασε λύσεις των F5 Solutions και NGiNX, στο Infocom World 2019

Η Pylones Hellas παρουσίασε λύσεις των F5 Solutions και NGiNX, στο Infocom World 2019

H Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με μακρά παρουσία 20 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, συμμετείχε ως χορηγός στο 21ο Infocom World 2019, που διεξήχθη την 26η Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

O αναγνωρισμένος θεσμός του Infocom World -ο οποίος φέτος συμπλήρωσε 21 χρόνια- είχε ως βασική θεματολογία του την οικονομία του μέλλοντος, υπό τον γενικό τίτλο: “Economy 4.0: Connected Future”. Στο συνέδριο, η Pylones Hellas εστίασε σε ψηφιακές λύσεις και εφαρμογές cyber security που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν και ασφαλίσουν θεαματικά την επαφή και την αλληλεπίδρασή τους με πελάτες και συνεργάτες. Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν οι λύσεις Access Policy Management (APM) της F5 Solutions, καθώς και λύσεις multifactor authentication της iCrypto.

Με την ομιλία του, ο κος Aran Erel, F5 Networks Country Manager – Israel, Greece & Cyprus, παρουσίασε τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν ασφαλείς, στη νέα ψηφιακή εποχή, υλοποιώντας και απλοποιώντας τα applications τα οποία διαχειρίζονται με κύριο μήνυμα “Simplify and unify secured access”.

Την πολυδιάστατη παρουσία της Pylones Hellas στο Infocom World 2019, συμπλήρωσε το εξειδικευμένο workshop, με θέμα: “From Code to Customer with NGINX and F5”, το οποίο παρουσίασε ο κος Or Yaacov, Director of Systems Engineering, South EMEA at F5 Networks.

Κατά τη διάρκεια του workshop παρουσιάστηκαν λύσεις που στοχεύουν στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ NetOps & DevOps, με τεχνολογίες της NGiNX, εταιρείας που πρόσφατα εξαγόρασε η F5 Networks.

Με δεδομένο ότι η Pylones Hellas είναι ο μοναδικός Gold Unity Partner της F5 Networks σε Ελλάδα και Κύπρο, ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, γενικός διευθυντής της εταιρείας, ανέφερε ότι: «Η FNetworks συνδυάζει δικές τις τεχνολογίες cloud security και load balancing με το λογισμικό της NGiNX, επιταχύνοντας με τον τρόπο αυτό τη περαιτέρω διείσδυσή της στην αγορά υπηρεσιών και εφαρμογών. Παράλληλα αξιοποιείται το παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων της FNetworks, για τη περαιτέρω διάδοση του καινοτόμου λογισμικού της NGiNX και υπηρεσιών γύρω από αυτό».

Απόρροια της συνολικής δραστηριότητας της Pylones Hellas και της ανάπτυξης που έχει να επιδείξει, ήταν η βράβευσή της με το Business Solution Award που απονεμήθηκε στην εταιρεία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment