Η THQ Nordic ετοιμάζει το remake του Gothic (vid)

Η THQ Nordic ετοιμάζει το remake του Gothic (vid)

Δύο μήνες μόλις μετά την κυκλοφορία ενός playable teaser για το Gothic Remake με σκοπό τη συγκέντρωση απόψεων από την πλευρά των παικτών, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: οι λάτρεις του τίτλου θέλουν ένα νέο «παλιάς κοπής» Gothic και η πλειονότητα (ποσοστό: 94,8%) προτιμά την ανάπτυξη ενός remake του εμβληματικού, Γερμανικού RPG Gothic, το οποίο κυκλοφόρησε το 2001.

 

Πάνω από 180.000 παίκτες δοκίμασαν το teaser μέχρι τώρα. Το βράδυ της 16ης Φεβρουαρίου 2020 η THQ Nordic απέσυρε τη δημοσκόπηση και με αυτό το Δελτίο Τύπου δημοσιεύει τα αποτελέσματα και τα γραφήματα που προέκυψαν από αυτήν. Με πάνω από 43.000 συμπληρωμένα ερωτηματολόγια και πάνω από 9.000 (ναι, αλήθεια!) reviews στην υπηρεσία Steam και σε διάφορες συζητήσεις σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων, υπάρχουν αρκετά δεδομένα για να επεξεργαστεί κανείς.

 

Ανυπομονείτε να τα δείτε κι εσείς; Με δεδομένο ότι η εταιρεία θέλει μια διάφανη και ανοικτή προς την κοινότητα παραγωγή του παιχνιδιού από το πρώτο κιόλας βήμα της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης σε ένα πρακτικό PDF αρχείο, ή – για τους ανθρώπους που λατρεύουν να αναλύουν δεδομένα – ολόκληρο το αρχείο με τις 43.111 συμμετοχές.

 

 

Τα επόμενα βήματα του Gothic Remake

 

Η THQ Nordic θα ιδρύσει ένα νέο στούντιο στη Βαρκελώνη και στη συνέχεια θα εκτιμήσει τις προτιμήσεις των παικτών και τα στοιχεία που εκείνοι θέλουν να διαφοροποιηθούν σε σχέση με το playable teaser. Μία από τις συχνότερες αναφορές, για παράδειγμα, ήταν η απαίτηση για ένα πιο σκληρό και λιγότερο ευχάριστο περιβάλλον.

 

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση ενός ολοκληρωμένου Gothic Remake που θα παραμείνει όσο γίνεται πιο πιστό στην αρχική εμπειρία και παράλληλα να αναπαράγουμε τον ατμοσφαιρικό κόσμο του Gothic με οπτικά στοιχεία υψηλής ανάλυσης, εκμοντερνίζοντας συγκεκριμένους μηχανισμούς του gameplay», είπε ο Reinhard Pollice, εμπορικός διευθυντής στην THQ Nordic.

 

Η παραγωγή του Gothic Remake θα ξεκινήσει για τα PCs και τις κονσόλες της επόμενης γενιάς. Ακόμα δεν υπάρχει σαφής ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αυτή δεν θα είναι σίγουρα μέσα στο 2020.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment