Πώς θα κάνετε Instagram Story τη σειρά που βλέπετε στο Netflix

Πώς θα κάνετε Instagram Story τη σειρά που βλέπετε στο Netflix

Το Netflix ανοίγει κώδικα επικοινωνίας με τα stories του Instagram για να ενισχύσει την διαφήμιση από στόμα σε στόμα.

Η υπηρεσία βίντεο streaming πλέον επιτρέπει στους χρήστες iOS να μοιράζονται τις αγαπημένες τους ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μέσω των Stories του Instagram.

Για να το κάνουν, οι χρήστες πρέπει αρχικά να επιλέξουν τον τίτλο που τους ενδιαφέρει μέσα από την εφαρμογή iOS του Netflix και μετά να τον κοινοποιήσουν στο instagram είτε προσθέτοντάς τον ως Story είτε στέλνοντάς τον απευθείας στις επαφές τους.

Στο μεταξύ, υπάρχει συγκεκριμένο φόντο για αυτού του είδους τις κοινοποιήσεις στο Instagram δια χειρός Netflix, αλλά οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τα δικά τους stickers, σχόλια και γενικότερα να φέρουν στα μέτρα τους αυτό που θέλουν να προτείνουν στους φίλους τους να δουν.

 

Εννοείται φυσικά ότι το εκάστοτε story φέρει ενεργό σύνδεσμο στο Netflix ώστε να μπορεί ο ενδιαφερόμενος με ένα-δυο κλικς να ξεκινήσει να παρακολουθεί ό,τι του κέντρισε την περιέργεια ως Storyι.

«Πάντα είμαστε σε αναζήτηση τρόπων για να κάνουμε πιο εύκολη για τα μέλη μας την κοινοποίηση των σειρών ή ταινιών που βλέπουν στο Netflix και να τα βοηθήσουμε να ανακαλύψουν κάτι καινούργιο να δουν. Ελπίζουμε τα μέλη μας να ευχαριστηθούν αυτήν τη νέα προσθήκη», εξήγησε ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας βίντεο streaming.

Η κοινοποίηση στα Stories για την ώρα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της εφαρμογής iOS, ενώ σύμφωνα με το Variety, το Netflix βρίσκεται σε διεργασίες για να μπορέσει σύντομα να υπάρξει αντίστοιχη προσθήκη για λογισμικό Android.

Πηγή: reader.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment