Το Azur Lane: Crosswave σαλπάρει για την Ευρώπη και το PS4

Το Azur Lane: Crosswave σαλπάρει για την Ευρώπη και το PS4

 Πλοίαρχοι, ετοιμάστε τα όπλα σας κι ας σαλπάρουμε! Η Idea Factory International ανακοινώνει με χαρά ότι το 3D action shooter game, Azur Lane: Crosswave, θα κυκλοφορήσει σε εμπορική και ψηφιακή μορφή για το PlayStation 4 στην Ευρώπη το 2020.

Το αρχικό Azur Lane κυκλοφόρησε στην Κίνα το 2017 για συσκευές iOS και Android και κατέκτησε τους κριτικούς τόσο στην Κίνα όσο και στην Ιαπωνία, φτάνοντας τους 5 εκατομμύρια παίκτες μέσα σε τέσσερις μήνες. Το Azur Lane: Crosswave, η PS4 έκδοση του παιχνιδιού, χρησιμοποιεί την Unreal Engine και επανασχεδιάζει τους αγαπημένους χαρακτήρες τουAzur Lane ως cel-shaded 3D γραφικά!

Τι είναι το Azur Lane

Το Azur Lane είναι ένα side-scrolling shooter που δημιούργησαν οι Shanghai Manjuu και Xiamen Yongshi, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 2017 σε συσκευές iOS και Android. Η Yostar, εκδοτική εταιρία με έδρα την Σανγκάη, κυκλοφόρησε την Ιαπωνικά και την Αγγλική έκδοση του παιχνιδιού, κάνοντας δημοφιλές τον τίτλο σε ακόμα περισσότερους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα κόσμο όπου προσωποποιημένα πολεμικά πλοία απ’ όλο τον κόσμο εμπλέκονται σε μάχες.

Τι είναι το Azur Lane: Crosswave

Το Azur Lane: Crosswave στηρίζεται στο πνεύμα του mobile παιχνιδιού και χρησιμοποιεί την Unreal Engine για να μεταφέρει τους χαρακτήρες σε ένα τεράστιο 3D κόσμο, ώστε οι λάτρεις του τίτλου να νομίζουν ότι τους βλέπουν για πρώτη φορά. Τα σχέδια των χαρακτήρων στηρίζονται στην cel-shaded τεχνολογία, anime τεχνοτροπίας και παραμένουν πιστά στον αρχικό σχεδιασμό τους.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Το δικό σας σκάφος – Οι παίκτες πρέπει να καταστρέψουν εχθρικά σκάφη και να καλύψουν συγκεκριμένα κριτήρια για να ξεκλειδώσουν και να προσαρμόσουν νέους χαρακτήρες στις δικές τους ανάγκες. Ανταλλάξτε όπλα και κομψά αξεσουάρ για να καλύψετε τις ανάγκες σας ως κορυφαίος ναύαρχος! Με τέτοια ποικιλία χαρακτήρων για να συλλέξετε, καθένας από τους οποίους έχει τις δικές του δυνάμεις και δεξιότητες, κάθε παίκτης θα βρει σίγουρα τον δικό του αγαπημένο πλοίαρχο!
  • Ετοιμάστε τις τορπίλες και σαλπάρετε – Πριν σαλπάρουν, οι παίκτες μπορούν να προετοιμάσουν τους χαρακτήρες, τους σχηματισμούς μάχης και τον εξοπλισμό. Η παραμετροποίηση και η προετοιμασία του σχηματισμού πριν τη μάχη είναι κρίσιμη!
  • Γλιστρήστε στα κύματα – Μην κάθεστε στο ίδιο σημείο σαν σημαδούρα! Προετοιμαστείτε και καθορίστε τις επιθέσεις σας! Δώστε προσοχή στις βόμβες από τον αέρα και στις υποβρύχιες τορπίλες. Σημαδέψτε και εκτοξεύστε τις τορπίλες σας, καταρρίψτε τα αεροπλάνα με τα αντιαεροπορικά σας και ξεγλιστρήστε από τους πυραύλους!
  • Unreal Engine – Το Azur Lane: Crosswave χρησιμοποιεί την Unreal Engine και μεταφέρει τους αγαπημένους 2D χαρακτήρες του mobile παιχνιδιού σε έναν 3D, cel-shaded κόσμο!

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment